Archive - Ian 25, 2011

Există şi porci fericiţi!

preluare Stiri.Rol.ro

 
Un grup de porci se pot numi cei mai fericiti ai speciei lor. Acesti porci norocosi isi duc traiul zilnic pe propria lor insula din Bahamas, potrivit TheSun.co.uk, citat de Ştiri.Rol.ro

Animalele se rasfata zilnic sub razele soarelui si se racoresc cu bai in apa cristalina.

Viata porcinelor a fost insemnata in cartea pentru copii intitulata "Secretul Insulei Porcilor".

Jim Abernethy, fotograf si oceanolog, este cel care a realizat fotografiile.

Momentul exploziei filmat de camerele de supraveghere ale aeroportului Domodedovo. Presa rusă: Autorităţile au intensificat operaţiunile din Nordul Caucazului, uitînd că oriunde în Rusia poate sări ceva în aer

preluare Russia Today si HotNews.ro

35 de oameni si-au pierdut viata, alti 160 au fost raniti ca urmare a atentatului produs luni pe aeroportul Domodedovo. Teroristul sinucigas nu a intampinat nici o dificultate sa ajunga la locul groazei, in drumul lui negasindu-se nici macar un detector de metale in functiune, scrie presa centrala de la Moscova. Kommersant noteaza ca, potrivit unei versiuni preliminare, atacul are legatura cu ultimele evenimente din Nordul Caucazului, unde de la inceputul lunii ianuarie se desfasoara o ampla operatiune de lichidare a miscarii wahhabite ilegale.

Poanta zilei: La bordel!

Primim la redacţie


Doi bătrînei, după ce s-au îmbătat, au decis să meargă la o casă de toleranţă.. Odată ajunşi acolo, patroana îi priveşte cu una aer critic, după care cheamă o servitoare şi îi zice :
- Du-te în primele două camere şi pune cîte o păpuţă gonflabilă în fiecare pat. Moşii ăştia sînt atît de beţi încît nu-şi vor da seama de diferenţă. N-am de gînd să-mi folosesc fetele pentru nenorociţii ăştia de moşi.
Servitoarea îndeplineşte ordinele şi bătrîneii se duc în respectivele camere şi "îndeplinesc tema ce corespundea locului".

Moscova : Imagini de pe aeroportul Domodedovo, imediat după explozia sinucigaşă

preluare Russia Today

Cel puţin 35 de persoane au fost ucise de explozia teroristă ce a avut loc ieri pe cel mai mai mare şi mai aglomerat aeroport de la Moscova, Domodedovo. Aproximativ o sută treizeci alte persoane au fost rănite de explozie în sala de sosiri internaţionale, o zonă de securitate scăzută, adesea plină , şi transformată în sală de aşteptare de membrii familiilor şi şoferii de taxi. Poliţia suspectează un atentator sinucigaş, si lucrează la identificarea acestuia cît şi la modalitatea de intrare în aeroport.