Archive - Ian 24, 2011

Sîngeorz Băi: O grupare specializată în trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc a fost destructurată de poliţişti şi procurori. 12 suspecţi au fost reţinuţi.

preluare site IGPR


Începând cu luna august 2010, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa Năsăud au demarat verificări cu privire la activitatea infracţională a membrilor unei grupări suspectate de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis şi mefedronă („sare de baie”) şi punere la dispoziţie a unui spaţiu amenajat pentru consumul ilicit de droguri, informează site-ul IGPR

Moscova: 31 de morţi şi cel puţin 130 de răniţi în atacul terorist de la aeroportul internaţional Domodedovo

preluare Russia Today


Cel puţin 31 de persoane au fost ucise de o explozie teroristă care s-a produs la cel mai aglomerat aeroport din Moscova, Domodedovo. Aproximativ o sută treizeci de persoane au fost rănite de explozia din zona recuperare a bagajelor din sala de sosiri internaţionale a aeroportului, transmite Russia Today. Poliţia suspectează una, sau mai multe bombardiere sinucigaşe implicate în atacul terorist, informează sursa citată.

Hora Unirii

preluare you tube

 Hai sa dam mâna cu mâna
Cei cu inima româna,
Sa-nvârtim hora fratiei
Pe pamântul României!

Iarba rea din holde piara!
Piara dusmania-n tara!
Între noi sa nu mai fie
Decât flori si veselie!

Mai muntene, mai vecine,
Vino sa te prinzi cu mine
Si la viata cu unire,
Si la moarte cu-nfratire!

Unde-i unul, nu-i putere
La nevoi si la durere.
Unde-s doi, puterea creste
Si dusmanul nu sporeste!

Guru fitness-ului Jack LaLanne a murit la 96 de ani

preluare AP

Associated Press transmite că Jack LaLanne, celebrul instructor de fitness care a inspirat zeci de ani telespectatorii pentru face sport şi activităţi care să pună muşchii în mişcare, şi a  devenit o obsesie naţională pentru americani, a murit ieri  în urma unei pneumonii. El avea 96 de ani.

Gregg Braden - conferinţa demonstrativă - vindecînd cancerul prin emoţia proprie!!

Primim la redacţie

 Textul de mai jos este un rezumat al argumentaţiei prezentată de căutătorul Gregg Braden şi a fost primit de noi împreună cu link-ul spre locul de pe you tube, unde a fost postat filmul. Mulţumim expeditorului. Redacţia www. ziarul-bn.ro

O demonstraţie care te lasă fără cuvinte! Urmăriţi filmul!