Archive - Ian 21, 2011

Poanta zilei: De cîte ori se ruşinează un bărbat!?

Primim la redacţie

 Un bărbat se ruşinează tare numai de două ori în viaţă:
- prima dată când nu poate a doua oară!
- a doua oară, când nu poate prima dată!

De Ziua Unirii, Veta Biriş în concert la Bistriţa!

redactia@ziarul-bn.ro

La iniţiativa noului director al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Florin Vasile Şomlea, 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, va fi sărbătorită la Bistriţa cu muzică populară cu valenţe naţionale autentice. În acest sens, cunoscuta cîntăreaţă Veta Biriş, va ţine capul de afiş al spectacolului organizat special pentru această zi, la Casa  de Cultură Municipală. 

Real Madrid a învins, joi seara pe Atletico Madrid, scor 1-0

preluare you tube şi HotNews.ro

 Real Madrid i-a invins, joi seara, pe rivalii de la Atletico Madrid, scor 1-0, calificandu-se in semifinalele Cupei Regelui Spaniei cu scorul general de 4-1. Cristiano Ronaldo a fost marcatorul echipei lui Mourinho, jucatorul portughez ajungand la cota de 32 de goluri inscrise in acest sezon, in toate competitiile.

Confirmarea legăturii vaccin - autism

Primim la redacţie

Credinţele noastre sunt adevărate forţe interioare

Andreea Sandra


Ele ne ajuta sa ne indreptam atentia spre anumite zone, sau... sa ignoram lucruri care sunt chiar sub nasul nostru.
Le cream singuri sau le imprumutam de la altii, pentru ca mai apoi sa ne lasam modelati si re-creati de ele.
Tinem cu dintii de credintele noastre, ne agatam de taria lor, le aparam cu indarjire si ne conducem viata re-confirmandu-le permanent.
Si nu toate credintele noastre sunt logice sau rationale. Unele ne conduc viata din adancul inconstientului. Unele pot suna de-a dreptul bizar pentru cei din jur...

"Cel mai mare" spion secret descoperit în Israel

preluare Russia Today

Cel mai mare spion din lume este descris de jurnaliştii de investigaţii ca avînd forma unui imens ou, ajutat de de mari urechi parabolice şi se află în Israel.  Oul cu toate "accesoriile" lui este descris ca o imensă facilitate care poate susţine convorbirile telefonice, posta electronică şi alte transmisii din tot Orientul Mijlociu, dar ar putea fi şi o staţie de monitorizare inteligentă, potrivit Russia Today. Ascuns de ochii indiscreti, în deşertul iraelian, oul a devenit un punct de atracţie pentru jurnaliştii de investigaţie, titrează sursa citată.