Archive - 2023

Data

March 18th

Drulă, USR: Avem o nouă țeapă pe piața de asigurări!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 ”Euroins a vândut hârtie A4 pe post de RCA, sub “supravegherea” ASF. Gaura este de 1,75 miliarde de lei. Cine o s-o plătească? Noi.
Cătălin Drulă, președintele USR: Azi am depus în Parlament o cerere de revocare a conducerii ASF. Luni îl aștept pe Marcel Ciolacu s-o voteze și să numim acolo niște profesioniști în locul sinecuriștilor de partid complici la această țeapă”, a declarat președintele USR. Cătălin Drulă.

March 14th

Inițiativă USR: Fără păcănele lângă școli!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita

 Inițiativa USR „Fără păcănele lângă școli” a fost adoptată luni în Senat, în calitate de primă cameră sesizată. Decizia a fost luată cu 97 de voturi „pentru” și unul „împotrivă”.

Senatul a adoptat, luni, în calitate de primă cameră sesizată, inițiativa USR „Fără păcănele lângă școli”. Decizia a fost luată cu 97 de voturi „pentru” și unul „împotrivă”.

Victorie istorică, în instanță, a urmașilor grănicerilor din Rusu Bârgăului împotriva politrucilor de la Prefectura BN și de la Primăria Josenii Bârgăului!!!

Florica Dura

După aproape 20 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, urmașii grănicerilor din Rusu Bârgăului și-au recâștigat pădurile lăsate moștenire de stră-stră-moși. Epopeea judecăților în dosarul de retrocedare prin care ASOCIAŢIA PROPRIETARILOR DE PĂDURI GRĂNICEREŞTI RUSU BÂRGĂULUI a cerut RETROCEDAREA, a ajuns, după aproape 20 de ani, la final...

March 6th

Șeful APM BN se judecă cu șefii de la București, după ce și-a mărit singur salariul folosindu-se cu tupeu de instanțele de judecată locale!

Florica Dura

 Într-o anchetă de presă, din august, 2021, scriam despre ingineriile care se practică la APM BN. Astăzi în timp ce dădeam citire presei locale, de BN, am aflat potrivit site-ului gazetadebistrita.ro că:

March 4th

Teodora Vasilichi, din Năsăud, via Paris, la Românii au talent!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

  Respect pentru această tânără autodidactă, care a preferat să învețe pe rupte pentru a progresa, în toate domeniile! Succese fată deșteaptă! Și felicitări pentru o interpretare de excepție a uneia dintre cele mai grele piese muzicale!

Februarie 20th

Joe Biden la Kiev! Vizită istorică chiar înainte de împlinirea unui an de la invazia rusească a Ucrainei!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Cei doi au avut și o scurtă declarație de presă comună. Președintele Zelenski a vorbit primul, în engleză, mulțumind americanilor pentru sprijinul acordat. El a spus că, atunci când a început războiul, primul telefon de sprijin pe care l-a primit a fost de la Casa Albă.

La rândul său, Biden a declarat că este important ca președintele SUA să fie în Ucraina la marcarea unui an de la război. El a subliniat că poporul ucrainean a acționat într-un mod în care nimeni nu a făcut-o în trecut.

Februarie 7th

Propunerea USR pentru sistemul de pontaj electronic a fost implementată la Primăria Bistrița

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție


Consilierii Locali USR Bistrița au înaintat primarului municipiului Bistrița încă încă din anul 2020, potrivit comunicatului remis presei, proiectul privind pontajul electronic.

”Anul trecut au fost în sfârșit alocate în Bugetul Municipiului Bistrița sumele necesare pentru
implementarea unui asemenea sistem de monitorizare a intrărilor și ieșirilor angajaților din
primărie și iată că începând de anul acesta, terminalii de pontaj electronic au fost deja instalați în

Februarie 1st

Ospătar! O ”cioarbă” la prefectură, pentru domnul președinte...Sau cum se scot banii din primării prin firma noului prefect de BN!

Florica Dura

După telenovela pusă în scenă de Radu Moldovan, prin terți -pentru schimbarea juristei Mica Oprea, care devenise indezirabilă din mai multe motive- la oficina de unde se trag sforile ilegalităților din județ, supranumită Prefectura BN, a fost instalat un așa zis tehnocrat, pe nume Teofil Cioarbă.

January 22nd

January 21st

Un băiețel de 7 ani a dat o lecție usturătoare unei clase politice cleptocrate și duplicitare

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Țara aceasta mai are viitor dacă un băiețel de 7 ani poate cutremura conștiințele adormite ale românilor într-un asemenea mod! Doamne ajută!