Archive

Octombrie 17th, 2021

Nereguli next level în pădurile de la Suceava, administrate de ocolul bistrițean Dealul Negru

Florica Dura


Descoperite după ce silvicanii au încercat să alunge jurnaliștii din pădurile în care fac legea, într-o încercare de intimidare prin aplicarea unei bătăi care merge înspre tentativă de omor, se pare, tăierile ilegale descoperite de specialiștii GF Suceava confirmă practic ”metoda” de a jefui pădurile, în dispreț total pentru proprietari!

Octombrie 14th

Clanul marelui alb: o anchetă Recorder despre rețeaua furturilor patronate de BOR

redactia@ziarul-bn.ro
preluare recorder.ro și you tube.com

 Biserica Ortodoxă este una dintre cele mai puternice și mai influente organizații din România. O instituție care, în contrast cu misiunea sa spirituală, și-a construit un adevărat imperiu financiar ale cărui mecanisme de funcționare rămân în mare parte necunoscute pentru muritorii de rând și pentru instituțiile de control ale statului.

Asta deși o parte considerabilă din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocați numai pentru bisericile din București, de la Guvern și din bugetul Capitalei, în ultimii 13 ani, adică în mandatul Patriarhului Daniel.

Octombrie 10th

Rodna: Administrația publică este o mostră de totalitarism și prostie cruntă? Sau este vorba de regizarea unor escrocherii pe bandă rulantă?

Florica Dura

 Alo! DIICOT! OLAF! EPO! Se ocupă cineva și de primarul de Rodna? Că s-au adunat cam multe...

 

Octombrie 4th

Haiducia ca formă de luptă cu opresiunea comunistă, în Bistrița-Năsăud – ep. I

Florica Dura

 La mai bine de 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, după ce s-au decantat emoțiile și informațiile, unele s-au verificat iar altele, ieșite precum gunoaiele deasupra apelor au fost măturate de adevărurile scoase la lumină, putem spune cu certitudine că, perioada nefastă din istoria omenirii, instaurată de ruși în 1917 a fost la fel de nocivă precum nazismul și a ucis mult mai mulți oameni decât regimul lui Hitler...

Octombrie 3rd

September 27th

A fost sau nu a fost tentativă de omor în pădurea de la Panaci? S-a depășit un fir roșu!!! Este vorba de o grupare de crimă organizată?!

Florica Dura

 Doi jurnaliști și un activist civic au fost snopiți în bătaie, aproape desfigurați și având stări de inconștiență și pierderi de memorie ca urmare a loviturilor primite de la mai mulți agresori. Unul dintre tineri, Mihai Dragolea, a reușit să se salveze după ce a sărit din mașină într-o prăpastie cu tufe de zemeuriș care i-au atenuat căderea. El a sunat la 112 și a cerut ajutor, îngrozit de cei peste 20 de bărbați înarmați cu topoare, ciomege și răngi care au năvălit peste ei și i-au luat la omor!

September 19th

Runcu Salvei- Cărturăria și haiducia sunt meserii înrudite?!

Florica Dura

 Școala și educația urmașilor au fost scopurile pentru care românii liberi din 21 de sate de pe Valea Someșului, Sălăuței și din cele două, așa numite de ”după

September 17th

În timp ce Comisia Europeană cerea protecția jurnaliștilor în statele membre, doi jurnaliști români au fost bătuți crunt în Suceava

Florica Dura

 Știrea că organismul executiv al UE , Comisia Europeană a cerut statelor membre protejarea jurnaliștilor, abia a fost publicată de câteva ore de site-urile de știri în limba română că, în apropiere de Vatra Dornei, doi jurnaliști și cunoscutul activist de mediu Tiberiu Boșutar au fost snopiți în bătaie de mai mulți bărbați, între care se aflau și pădurari. Cei trei tocmai filmau un documentar referitor la tăierile ilegale de pădure!

Detalii: 

ce spunea Comisia miercuri