Moscova : Imagini de pe aeroportul Domodedovo, imediat după explozia sinucigaşă

preluare Russia Today

Cel puţin 35 de persoane au fost ucise de explozia teroristă ce a avut loc ieri pe cel mai mai mare şi mai aglomerat aeroport de la Moscova, Domodedovo. Aproximativ o sută treizeci alte persoane au fost rănite de explozie în sala de sosiri internaţionale, o zonă de securitate scăzută, adesea plină , şi transformată în sală de aşteptare de membrii familiilor şi şoferii de taxi. Poliţia suspectează un atentator sinucigaş, si lucrează la identificarea acestuia cît şi la modalitatea de intrare în aeroport. Anchetatorii sînt şi în căutarea a trei persoane care ei cred ca ar avut un rol în explozie. Preşedintele rus Dmitri Medvedev a ordonat măsuri de securitate suplimentare care urmează să fie puse în aplicare în toate de aeroporturi din Moscova şi în staţiile de cale ferată. În ciuda haosului creat de explozie, avioanele continuă să aterizeze şi să decoleze de pe aeroportul Domodedovo, transmite Russia Today.

Imagini tragice, preluate de pe AL Jazeera English, puteţi vedea dacă daţi click pe link http://www.youtube.com/watch?v=nUcydnUXqgg&feature=feedu

Comentarii

Domodedovo!

Pacat ca avem de-a face cu tot felul de psihopati si descreierati din astia care recurg la astfel de gesturi incalificabile!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.