Archive - Iun 10, 2011

Traian Băsescu: Există aproape un consens în ce priveşte reorganizarea administrativă, există puncte de vedere comune putere - opoziţie

 

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa vineri, la ora 15:30, la Palatul Cotroceni, scrie HotNews.ro

Declaratiile sefului statului:
Am observat ca unele propuneri de revizuire a Constitutiei au fost bine primite, altele au fost foarte rau primite, in mod deosebit de mass-media. Din punct de vedere al abordarii partidelor, s-au conturat si puncte de vedere comune.

Am constatat din declaratiile publice disponiblitatea unor lideri din opozitie de a fi solidari cu reducerea numarului de parlamentari la 300.

Guvernul îşi asumă răspunderea pe reorganizarea ţării. VEZI CAPITALELE CELOR 8 JUDEŢE!

preluare Stiri.Rol.ro


Guvernul isi va asuma raspunderea pe actul normativ care vizeaza reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei in opt judete, a anuntat, astazi, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, care a precizat ca se doreste ca alegerile locale din 2012 sa aiba loc in baza noii legi, transmite MEDIAFAX. 


Potrivit actului normativ, Romania nu va mai avea 41 de judete, ci doar opt, ale caror capitale vor fi: Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti si Bucuresti.

Bilderberg: Ce se discuta anul acesta la întalnirea celor din grup: războiul din Libia, revoltele din lumea arabă, ajutoarele financiare pentru statele UE "falimentare"

 O pagina electronica cunoscuta pentru promovarea teoriilor conspirationiste sustine ca a primit informatii din cadrul reuniunii Bilderberg, desfasurata in aceste zile in Elvetia, legata de temele discutate de controversatul grup al elitei mondiale. Potrivit infowars.com, cei prezenti la intalnirea din statiunea St. Moritz dezbat razboiul din Libia, pretul petrolului sau revoltele care au loc in lumea araba.

Hagi s-a răzgîndit: Nu mai vine la naţională!

preluare Sport.Rol.ro


Ieri dimineaţă Gheorghe Hagi a căzut la un acord cu Mircea Sandu pentru preluarea echipei naţionale de fotbal. După doar cîteva ore, tehnicianul s-a razgandit!

Hagi nu vrea sa preia nationala acum, ci dupa campania pentru Euro 2012, iar Mircea Sandu ar putea sa nu-l astepte pana la finalul actualei campanii, scrie sport.rol.ro

Detalii aici

Scorpions: Imagini din concert

preluare you tube

 Piesa: Send me an angel.