Archive - Iun 2, 2011

Gloria Bistriţa poate scăpa de retrogradare. Federaţia schimbă condiţiile de licenţiere

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a dat speranţe bistriţenilor care vor să vadă Gloria în continuare în Liga 1. Naşul a spus că în Comitetul Executiv s-a aprobat modificarea regulamentului de licenţiere, în sensul că toate criteriile financiare legate de datorii către stat trebuie rezolvate de cluburi doar în relaţia cu statul.

Bistriţa: Cutremur în PDL BN. Percheziţii DNA la locuinţa fostului secretar de stat Ioan Andreica şi la o firmă unde este asociat. Birourile preşedintelui şi vicepreşedintelui CJ BN sigilate

preluare HotNews.ro

Reprezentantii DNA au facut perchezitii la locuinta din Bistrita a fostului secretar de stat in MDRT Ioan Andreica si la sediul unei firme la care el este asociat, acesta spunand ca a fost informat telefonic despre perchezitii, fara a i se spune pentru ce este cercetat, informeaza agenţia Mediafax, citată de HotNews.ro

Japonia: Naoto Kan a rezistat votului de neîncredere

preluare EuroNews

 Prim-ministrul japonez Naoto Kan a supravieţuit unui vot de neîncredere în parlament, transmite EuroNews.

Opoziţia a prezentat mişcarea ca fiind o reacţie pe fondul criticilor de manipulare a ţării care a fost lovită de recenta  tripla calamitate. Dar, parlamentul nipon a respins cu 293 voturi la 152, tentativa opoziţiei de al schimba pe Kan.

Corupţia se învaţă în şcoală

preluare de pe site-ul lui Mihnea Măruţă

 Una dintre iluziile cu care ne îmbătăm când vine vorba despre viitorul României este că schimbarea de generaţii ar primeni mentalităţile şi, implicit, societatea.

Da, călătoriile în străinătate şi contactul cu lumea mult mai civilizată sunt stimulative, ridică ştacheta propriilor aşteptări şi exercită presiune asupra statului, însă, în paralel, în relaţia cu şcoala, perpetuăm viciile “înaintaşilor”. Or, comportamentul social acolo se deprinde, oricât de solidă ar fi educaţia de-acasă.

Norma de hrană pentru poliţişti a fost redusă cu 550 lei

Sindicalistii din politie ameninta cu proteste, dupa ce au fost anuntati printr-un document intocmit de Directia Financiara din cadrul MAI si semnat de ministrul Traian Igas le este redusa norma de hrana cu aproximativ 550 de lei, din lipsa fondurilor, potrivit Mediafax.

Lecţia de tandreţe! Un delfin se lasă mîngîiat de o pisică!

preluare you tube

 Priviţi şi vă minunaţi! Natura dă mereu lecţii de armonie! Deşi nici unul dintre cele două personaje din clip nu pot trăi în mediul natural al celuilalt, acest lucru nu îi împiedică să se poarte frumos, ba chiar să se mîngîie! 

Uleiul de oregano - cel mai puternic antibiotic natural

Primim la redacţie

 Substanta denumita Carvacol prezenta in uleiul de Oregano salbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene si anti fungale substante obtinute pe cale naturala.
Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic , cercetatorii au comparat Carvacolul din oregano cu tinidazol, un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) . Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat Tinidazol.