Archive - Iun 9, 2011

România şi Bulgaria ar putea adera în etape la Spaţiul Schengen, la finele lui 2012. Poliţişti străini la graniţele României!

 Aderarea Romaniei si a Bulgariei la Spatiul Schengen s-ar putea face in mai multe etape si ar putea deveni efectiva la sfarsitul anului 2012, a anuntat joi, la Luxemburg, ministrul francez de Interne Claude Guéant, citat de AFP. El a precizat ca la granitele Romaniei vor fi si politisti din UE.

Scorpions concertează la Zone Arena, Bucureşti


Scorpions concerteaza in aceasta seara la Zone Arena, formatia urmand sa urce pe scena in jurul orei 20:00. Cu ocazia ultimului concert in Romania (inainte de retragere), formatia germana va interpreta melodii precum Send Me An Angel, Still Loving You, Wind Of Change si Rock You Like A Hurricane., scrie HotNews.ro

Bistriţa - Năsăud rămîne între judeţele cu atenţionare de cod galben

r

ANM a dispus cod galben de ploi torenţiale, de astăzi, ora 12:00, pana sîmbătă, la ora 6:00, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea.

În cele 27 de judeţe vizate, între care şi Bistriţa-Năsăud, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificari ale vîntului cu aspect de vijelie şi se vor semnala căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 30l/mp şi izolat 60-…70 l/mp.

i.

Rodna: Ploaie şi vijelie

Florica Dura

Imagini filmate ieri seară la Rodna.