Archive - Iun 17, 2011

CCR: Proiectul lui Băsescu pentru modificarea Constituţiei nu respectă legea fundamentală

preluare Stiri.Rol.ro

 Judecatorii Curtii Constitutionale au declarat neconstitutionale mai cinci articole din proiectul de modificare a Constitutiei propus de presedintele Traian Basescu.

Printre prevederile cu probleme se numara si articolul 44, alin. 8 din proiectul de modificare care se refera la eliminarea prezumtiei de dobandire legala a averii.

Băile Figa - Ultimele pregătiri înainte de deschiderea sezonului 2011

Florica Dura
P

 Duminică la prînz Băile Figa vor fi deschise oficial pentru amatorii de soare, scaldă şi tratamente cu nămol, dar şi pentru joacă şi relaxarea la o bere pe terasa umbroasă a complexului balnear. Noutăţile acestui sezon sînt un nou bazin cu apă sărată amenajat la marginea unei mici pădurici care să ofere umbra necesară în vara cu temperaturi incendiare care tocmai dă în clocot şi un rîu leneş cu o gămadă de meandre peste care au fot amenajate cîteva podeţe.

Beclean: Zilele Turismului - Deschidere sezon Băile Figa

redactia@ziarul-bn.ro


Becleanul – oraş turistic, este sloganul sub care debutează astăzi, Zilele Turismului la Beclean, festivităţi care vor avea în centru deschiderea oficială a sezonului de vară 2011 a Băilor Figa, potrivit programului pe care Primăria Beclean l-a dat publicităţii.


Programul zilei de vineri 17 iunie

Spectacole de muzică populară, folclor şi concerte de muzică uşoară

Cum arată profilul Ţinutului Secuiesc: istorie, populaţie şi economie

 Cum arata profilul Tinutului Secuiesc: istorie, populatie si economie

Proiectul de reorganizare administrativa al PDL a aprins spiritele in interiorul coalitiei de guvernare. UDMR nu vrea sa renunte la ideea de reimpartire in care judetele Harghita, Covasna si Mures sa se regaseasca doar ele trei in aceeasi unitate administrativa si care sa traseze granitele asa numitului Tinut Secuiesc. HotNews.ro a realizat profilul acestei zone mult disputate si a abordat trei teme principale: istoria, demografia si economia Tinutului Secuiesc.

Bancul zilei: Sex după operaţie

Primim la redacţie

 
Un chirurg vizitează o blondă splendidă după operaţie: "Totul merge bine...".
Femeia era trează, şi, profitînd de prezenţa doctorului care o examinează il îintreabă: "Şi după cît timp voi putea face sex din nou, d-le doctor?"

 

Chirurgul, încurcat, făcu o mică pauză, lucru care păru s-o alarmeze pe biata femeie.
"Care-i problema, doctore? Am să mă fac bine, nu-i aşa?!
El raspunde:"Sigur c-ai să te faci bine... Doar că nimeni nu mi-a pus întrebarea asta după o operaţie de amigdalită...".