Archive - Feb 3, 2011

Gregg Braden - Trezirea la punctul zero - Ep. I, II, III, IV şi V

preluare you tube

Există un proces de schimbări fără precedent ce se desfăşoară pe Pământ. Tu eşti o parte din acea Schimbare. Fără cunoaşterea graniţelor artificiale ale religiei, ştiinţei sau tradiţiilor mistice antice, Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice a parametrilor fizici ai Planetei, şi însoţită de o transformare rapidă în înţelegerea, percepţia şi experienţa umană. Această perioadă este referită istoric ca "Schimbarea Erelor".

Egipt: Imagini dramatice. Călăreţi pe cai şi cămile au atacat mulţimea protestarilor anti-guvernamentali

preluare Russia Today

Armata egipteană a început arestarea protestatarilor anti-guvernamentali în centrul capiatalei egiptene, Cairo. Aceast lucru marchează o schimbare de abordare a militarilor, care, anterior, nu au intervenit în ciocnirile dintre suporterii preşedintelui  Mubarak şi demonstranţii anti-guvern. Cel puţin cinci persoane au fost ucise într-un schimb de focuri, azi dimineaţă,  în Cairo, în Piaţa Tahrir, transmite Russia Today. Urmează o zi de încărcată de violenţă în care deja, sute de demonstranţi au fost răniţi, informează sursa citată.

Începe Anul Iepurelui: Ne aşteaptă catastrofe, epidemii şi relaţii extraconjugale

preluare Stiri.Rol.ro

 
Anul Iepurelui in calendarul chinezesc incepe în această noapte, la miezul nopţii, respectiv 3 spre 4 februarie 2011. Astrologii prevad pentru urmatoarea perioada catastrofe si o epidemie devastatoare in Coreea de Nord, anunta Mediafax.ro, citat de Ştiri.Rol.ro

In zodiacul chinezesc, 2011 este anul Iepurelui.

"In anul Iepurelui se vor lega multe relatii amoroase in afara drumurilor deja stiute: relatii intre persoane de varste foarte diferite, relatii extraconjugale etc.", spune astrologul chinez Anthony Cheng.