Archive - Feb 11, 2011

Rusia: Medvedev a verificat securitatea transportului în Moscova

preluare Russia Today

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a verificat personal condiţiile de securitate a transportului în comun din Moscova, ca urmare a atacului terorist recent de pe aeroportul Domodedovo, soldat cu moartea a 36 persoane, transmite Russia Today. Medvedev, a făcut o inspecţie neplanificată a unuia dintre nodurile de transport ale oraşului, vineri, spunând că a fost mulţumit de ceea ce a văzut, dar că joi, când a ajuns la una dintre gările capitalei a descoperit cîteva nereguli, respectiv doar un poliţist şi lipsa detectoarelor de metale la intrarea în clădire.

HotNews.ro prezintă Harta cazurilor de corupţie din vămile României

De la 1 ianuarie 2008 cand Romania a anuntat anul 2011 ca tinta pentru intrarea in Schengen procurorii au investigat zeci de cazuri de vamesi implicati in acte de coruptie. HotNews.ro va prezinta intr-un format multimedia 13 cazuri de grupuri de vamesi implicati in acte de coruptie care pornesc de la micul trafic cu tigari si pana la cumpararea de posturi de conducere.

Imagini de ilustraţie de la descinderea la Stamora Moraviţa, preluată de pe you tube.

Furie şi mînie în piaţa Tahrir din Cairo, după ce Mubarak a anunţat că nu pleacă!

preluare Al Jazeera English

După 17 zile de proteste în Piaţa Tahrir din Cairo, Egipt, demonstranţii anti Mubarak sînt furioşi şi mînioşi în acelaşi timp din cauza faptului că, preşedintele Mubarak se caramponează de putere şi nu pleacă aşa cum poporul i-o cere de mai bien de două săptămîni, transmite Al jazeera English.