Începe Anul Iepurelui: Ne aşteaptă catastrofe, epidemii şi relaţii extraconjugale

preluare Stiri.Rol.ro

 
Anul Iepurelui in calendarul chinezesc incepe în această noapte, la miezul nopţii, respectiv 3 spre 4 februarie 2011. Astrologii prevad pentru urmatoarea perioada catastrofe si o epidemie devastatoare in Coreea de Nord, anunta Mediafax.ro, citat de Ştiri.Rol.ro

In zodiacul chinezesc, 2011 este anul Iepurelui.

"In anul Iepurelui se vor lega multe relatii amoroase in afara drumurilor deja stiute: relatii intre persoane de varste foarte diferite, relatii extraconjugale etc.", spune astrologul chinez Anthony Cheng.

In anul Iepurelui sunt favorizate casatoriile: "Ma astept ca un numar mare de cupluri sa faca acest pas. Celibatarii isi vor gasi un partener, cei care au unul urmeaza sa se casatoreasca, iar cei care sunt casatoriti vor avea copii", sustine astrologul.

Cheng isi bazeaza previziunile pe stalpii destinului, o metoda de calcul si interpretare a elementelor prezente la nasterea unei persoane. Chinezii se bazeaza pe aceasta metoda pentru a citi viitorul.

Cheng prevede si catastrofe feroviare, incendii, prabusiri de cladiri si de poduri, in India, Pakistan, Coreea si in Africa si un cutremur in Mongolia.

Presedintele chinez Hu Jintao va avea noroc pana in 2016, in timp ce presedintele SUA, Barack Obama, care "doreste sa realizeze multe lucruri, dar sunt sanse mici sa reuseasca", va avea un an "mediocru", spune astrologul Peter So.

Acelasi astrolog prevede o epidemie grava in Coreea de Nord, care va solicita ajutoare internationale.

SUA, Canada si Taiwan vor suferi de pe urma unor "capricii climatice" si catastrofe naturale, potrivit astrologului Alion Yeo.

Pietele financiare vor fi instabile in anul Iepurelui, mai ales in aprilie, iunie si octombrie 2011.

Foto şi text www.Stiri.Rol.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.