Archive - Feb 14, 2011

Opera Group Project din Cluj, în concert la Sinagoga din Bistriţa

Florica Dura

Sîmbătă 12 februarie, ora 17.30, Opera Group Project din Cluj Napoca a susţinut un micro-concert la Sinagoga din Bistriţa. Organizator al evenimentului a fost Fundaţia Societatea de Concerte din Bistriţa, cu ajutorul sponsorului deja consacrat:: SC Luxel Alcalis SRL. 

În clipul ataşat vă prezentăm finalul concertului, punctat de evoluţia sopranei Silvana Coltor şi a tenorului Alexandru Mânzat.

Woody Allen şi autoironia la superlativ

Primim la redacţie

 

 


Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...

Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina...

Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina...

Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...

Berna: Demersuri pentru demilitarizarea Elveţiei

preluare Russia Today

În ciuda imaginii sale neutre şi paşnice, Elveţia are o puternică tradiţie militară, transmite Russua Today.  Este cel mai bun exemplu de naţiune-armată din Europa, unde fiecare cetăţean bărbat sub 50 de ani este un soldat rezervă. Răspunsuri posibile la întrebarea, de ce o ţară care nu a fost implicat în nici un conflict militar de 200 de ani ar trebui să aibă o armată, şi are o armată, puteţi urmări în materialul perluat de pe you tube şi realizat de canalul de ştiri Russia Today.