Archive - Feb 17, 2011

Un chinez a trăit patru ani cu un cuţit de 10 cm înfipt în creier

preluare Russia Today

Unui bărbat care s-a plâns de dureri de cap, ani de zile, medicii i-au descoperit în creier, cu ajutorul tomografului, lama unui cuţit de 10 centimetri, informează Russia Today. Medicii de la Spitalul Poporului din oraşul chinez Yuxi spun că a făcut descoperirea după ce pacientul domnul Ni, de asemenea, cunoscut sub numele de Li Fu, a solicitat un tratament pentru canalul auditiv. Despre domnul Ni, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea completă, se crede că a suferit un prejudiciu într-o luptă cu un jefuitor, în urmă cu patru ani.

Poanta zilei: Cititul dăunează

Primim la redacţie


Acum cincisprezece zile am citit ca fumatul te poate ucide.
A doua zi, m-am lasat de fumat.
Acum douasprezece zile am citit ca, consumata in exces, carnea te poate ucide.
A 2-a zi, m-am lasat de mancat carne.
Acum opt zile, am citit ca bautura te poate ucide.
A doua zi, m-am lasat de baut..
Ieri, am citit ca sexul te poate ucide.
Azi dimineata m-am lasat de citit !!!

Sîngeorz Băi: S-a semnat contractul de reabilitare a infrastructurii aferente staţiunii balneare

Florica Dura

Secretul unui proiect finanţat este un proiect bine întocmit, au spus cu alte cuvinte şi cu emoţii mari, Roland Venig primarul oraşului Sîngeorz Băi şi primarul oraşului Turda, Tudor Ştefănie. Acest lucru s-a petrecut miercuri 16 februarie 2011, la sediul Primăriei din Sîngeorz Băi, judeţul Bistriţa - Năsăud, unde s-a semnat contractul de execuţie a reabilitării infrastructurii turistice aferente staţiunii balneare Sîngeorz Băi şi a staţiunii de interes regional Turda.

Paişpe: Prindeţi şi reţineţi ziaristul! Episoadele 4 şi 5

" – Vă domnesc şi eu, domnule sergent-major. Vă rog să îmi arătaţi mandatul. Actul în baza căruia mă reţineţi în postul de poliţie. Dacă nu cumva e o glumă. Fără mandatul de reţinere, de arestare, de ce-o fi, fără actul ăsta eu ies acum pe uşă şi, dacă încercaţi să mă opriţi, voi fi îndreptăţit să… Adică de ce am fost eu prost să stau aici până acum? Aveţi dreptate în privinţa vizei de flotant, pentru asta am acceptat să vin la post la ora asta. Ştiu că aşa e legea.

Lumea arabă a luat foc. Interese globale se ascund în spatele revoluţiilor: SUA, Bilderberg,etc

preluare Russia Today

Proteste şi ciocniri între protestatari anti-guvernamentali şi forţele de poliţie continuă să măture Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, transmite Russia Today. Dar ce se va întâmpla în continuare? Pînă unde vor merge protestele, şi mai ales cine se află în spatele acestora? Russia Today face o analiză a situaţiei, şi cu ajutorul cercetătorului Adrian Salbuchi, care crede că protestele vor fi utilizate pentru a servi anumite puteri globale, inclusiv Bilderberg, informează sursa citată,