Archive - Feb 7, 2011

Nu vom mai trage ultima tranşă din împrumutul de la FMI, în valoare de 1 miliard de euro

România va semna, în luna martie, un nou acord pe 2 ani cu FMI, CE si BM, de tip preventiv, a anunţat preşedintele Traian Băsescu, într-o declaraţie de presă susţinută duminică, la ora 18:00. Noul acord este in valoare de 5 miliarde de euro (3,6 de la FMI şi 1,4 de la CE), bani ce nu vor fi atraşi de Romania, ci vor fi tinuţi la dispoziţia României, scrie HotNews.ro

În numele dragostei: Un indian american s-a mutat în centrul Rusiei pentru a se însura cu Natalia, femeia din visurile lui

preluare Russia Today

Ceea ce ar fi putut fi o poveste simplă de dragoste, s-a transformat într-un subiect de reportaj de televiziune şi probabil că va face deliciul unui scenariu de film, transmite Russia Today. Faptul că un indian american, născut şi crescut în Rezervaţia din Dakota de Sud s-a mutat în Rusia pentru că s-a îndrăgostit de Natalia, o rusoaica din satul Slavtsevo, a făcut ca povestea lor de dragoste să depăşească graniţele celor două state, şi a atras interesul tuturor.

Doliu în lumea muzicii: A murit Gary Moore

preluare you tube

Celebrul chitarist şi cîntăreţ irlandez Gary Moore a murit ieri la varsta de 58 de ani, informează presa britanică. Artistul a murit în somn, într-un hotel din Spania, acolo unde se afla în vacanţă.

Născut  la 4 aprilie 1952, în Belfast, Irlanda, Gary  Moore a fost chitarist şi interpret de muzică blues-rock. La vîrsta de 11 ani, el a ascultat albumul “John Mayall with Eric Clapton” care i-a schimbat definitiv viaţa, şi avea să îl marcheze şi în ce priveşte tehnica de a cînta la chitară, scrie Wikipedia.