Archive - Apr 6, 2011

EPITAF PENTRU UN PRIETEN - Ultima drumeţie cu Mitică Istvan, pasionatul montaniard şi speolog băimărean

Lucian Petru Goja de pe emaramures.ro

Totul a pornit de la o simpla invitatie pe mail adresata prietenilor de ture montane, care viza o excursie prin Valea Brazilor, Colibi, Cascada Strungii, Taul Negru, Piatra Vulpii, Iezerul Mare. Inca din zori, se anunta o vreme ideala, numai buna de turism.

Mergi cu bine şi la revedere Istvan Dumitru! It was a good death...

Florica Dura

Mă deranjează din ce în ce mai mult ( ca să zic aşa) expresiile de-a dreptul imbecile, gen: "şi-a pierdut viaţa" sau "a trecut în nefiinţă", care însoţesc despărţirea aparentă de semenii noştri, trecuţi într-o altă lume. În cazul accidentului în urma căruia speologul băimărean Dumitru Istvan şi-a încheiat brusc socotelile cu lumea fizică şi s-a mutat în lumea energetică (la fel de reale, ambele), am simţit brusc, nevoia ( emoţional am ajuns la masa critică) de a puncta acest lucru.

Când suntem în armonie, suntem sănătoşi!

preluare de pe blogul lui Vasile G. Dâncu


Stimularea imunitară nu mai este limitată doar la o sprijinire, naturală sau chimică, a unor sisteme ale organismului. Ci devine un efort de reglare a funcţionării întregului organism, prin armonizarea reacţiilor sale interioare şi, mai ales, prin schimbarea PERCEPŢIILOR sale asupra realităţii înconjurătoare.

Mielul şi fiara: 666?!

preluare you tube

Despre actele biometrice si sclavia populaţiei - 666 şi microcipul.

Materialul a fost realizat de Ştiinţa  Creştină, şi preluat de www.ziarul-bn.ro de pe you tube.

Rodna: Parcul din localitate va fi reconfigurat şi reconstruit

Florica Dura

Primarul comunei Rodna, Alexandru Născan spune că parcul din localitate va fi reconstruit astfel încît acesta să fie în ton cu localitatea, aflată în plină dezvoltare.

Despre cum va arăta parcul din Rodna, dar şi despre noile proiecte care urmează a fi implementate în comună, puteţi afla detalii urmărind clipul alăturat.

Japonia: Deşeurile aduse de tsunami au devastat 10 000 de hectare de teren agricol

preluare Al Jazeera English

Aproximativ 10.000 de hectare de teren arabil a fost devastat în prefectura Sendai când tsunami a lovit Japonia, luna trecută.

La  sproape patru săptămâni după dezastru, o parte din plantaţiile de orez, cunoscute sub numele "coşul alimentar", al Japoniei sunt încă inundate cu apă sărată.

Tsunami, de asemenea, lăsat în urmă substanţe chimice toxice, deşeuri industriale, ulei, şi metale grele, toate nocive pentru sol. Curăţarea şi redarea agriculturii acestor terenuri ar putea dura între cinci şi zece ani, transmite Al  Jazeera.

Andre' Rieu - interpretînd Sirtaki, la Londra

preluare you tube