Archive - Apr 19, 2011

Bistriţa: Cazul Botiş-Euroactiv. Filmul complet al unei afaceri în urma căreia soţia ministrului Botiş; a câştigat 8400 de lei lunar dintr-o finanţare acordată de ministerul soţului

Sotia ministrului Ioan Botis a castigat 8400 lei pe luna in cadrul proiectului “Sansa la demnitate”, realizat de asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita si a carui finantare europeana a fost aprobata de o institutie aflata in subordinea ministrului Ioan Botis. Ministrul Botis este suspectat de incompatibilitate, deoarece coincidentele din acest caz se tin lant. Prima coincidenta este ca Parteneriat Euroactiv Bistrita a primit o finantare de 500 000 euro la numai o luna dupa ce Botis a fost numit ministru. Botis a sprijinit infiintarea asociatiei in 2007.

Geofrrey Mutai, cel mai bun timp înregistrat într-un maraton. Recordul său nu va fi omologat


Geoffrey Mutai a castigat, luni, maratonul din Boston cu cel mai bun timp din istorie. Kenianul a oprit cronometrul la doua ore, trei minute si doua secunde, depasind cu 57 de secunde recordul mondial stabilit de etiopianului Haile Gebrselassie in septembrie 2009, la Berlin. Recordul lui Mutai nu va fi insa omologat din cauza conditiilor si a traseului cursei, potrivit Hotnews.ro

Puterea lui Dumnezeu şi a diavolului demonstrate cu ajutorul encefalografului

Iata una dintre cele mai plastice si mai profunde demonstratii a puterii sentimentelor si gandurilor, ce a fost relatata de dr. W. Jerome Stowell, medic neurolog. Iata povestea lui:

Eram un ateu convins. Eram absolut sigur ca Dumnezeu nu este altceva decat suma tuturor mintilor oamenilor si a tuturor gandurilor lor pozitive. Cat despre conceptul de Dumnezeu atotputernic, care exista mai presus de noi si care ne iubeste pe toti, avand puterea de a schimba orice in creatia sa, nu am crezut niciodata in acest tip de Dumnezeu.