Archive - Apr 15, 2011

Sîngeorz Băi: Despre dragoste, singurătate şi droguri

Florica Dura

Vineri 15 aprilie la Casa de Cultură din Sîngeorz Băi a avut loc o conferinţă avînd ca temă, dragostea, singurătatea şi drogurile. Despre aceste probleme ale tinerilor, a conferenţiat scriitorul ortodox Dan Ion Vasile. 

Detalii în clipul alăturat.

Paişpe! La o bere în timpul revoluţiei - ep. 42

Cu cinci lei puteam să îmi iau un pachet de "Mărăşeşti” de la speculanţii din centru şi să mănânc la madam Iliescu pâine cu icre tarama, ceai şi salată orientală. Pâine îmi rămânea pentru toată ziua. La amiază m-aş fi mutat în piaţă să introduc în alimentaţie nişte castraveţi muraţi de la precupeţele care dădeau marfa pe gustate. Aveam un banc nou şi, dacă reuşeam să-l plasez, om eram pe ziua aia. Însă nu puneam bază pe asta fiindcă cercul nostru de negustori de bancuri se micşorase. Mai degrabă era un pătrat sau chiar triunghi: eu, Florentin Florescu şi Nicu Modarom.

Gary Moore - Still Got The Blues

preluare you tube

 ...din arhiva you tube

Filmul lui Cătălin Mitulescu, Loverboy - nominalizat la Cannes

preluare you tube

Protagoniştii filmului "Eu cînd vreau să fluier, fluier" George Piştereanu şi Ada Condeescu fac deliciul noii producţii a lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy" (după scenariul intitulat anterior „Un balon în formă de inimă"), şi, împreună cu tînărul regizor vor fi prezenţi la Cannes, unde filmul lor a primit 5 nominalizări.