Archive - Mai 20, 2011

Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat pentru o cauţiune de un milion de dolari

 Judecatorul Instantei din Manhattan a aprobat eliberarea lui Dominique Strauss-Kahn pe cautiune, fixata la un milion dolari si a decis plasarea sa in arest la domiciliu cu monitorizare electronica - conditii care au fost propuse de catre avocatii sai. Judecatorul a mai spus Strauss-Kahn trebuie sa aiba o paza armata 24 de ore pe zi pe propria sa cheltuiala, purtarea unei bratari electronice pentru localizare si o garantie de cinci milioane de dolari.

Exclusiv! Război la Parcul Naţional Munţii Rodnei: Consiliul Ştiinţific încearcă să transforme pădurile din această arie protejată în clocitori pentru ipidae. Primarii cu proprietăţi în parc ameninţă cu judecata şi sesizarea CE

Florica Dura

 Ieri, joi 19 mai, la sediul PNMR din Rodna a avut loc prima şedinţă a Consiliului Ştiinţific al ariei protejate ( din istoria de 7 ani), la care au fost primiţi la discuţii şi primari ai unor comune ce au în proprietate suprafeţe de teren forestier şi păşuni în Parcul Naţional Munţii Rodnei. Tot pentru prima oară, mai de voie, mai de nevoie, şi presa a fost pentru scurt timp " admisă" în sală.