Archive - Aug 2023

Data

August 31st

Austria: Răzbunarea naturii?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Detalii în clipul atașat

August 21st

Poliția Română: vulnerabilitate de țară?!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Sub conducerea lui Bogdan Despescu și a lui Benone Matei, Poliția Română e implicată constant în scandaluri de incompetență sau corupție. O instituție-cheie în stat, care ar trebui să garanteze siguranța cetățenilor, s-a transformat într-o vulnerabilitate majoră. Cea mai bună dovadă e modul în care polițiștii l-au scăpat printre degete pe tânărul care a accidentat mortal două persoane în 2 Mai. Cu o astfel de instituție cangrenată de incompetență și corupție, chiar și obiectivele externe precum aderarea la Schengen sunt puse în pericol.

August 19th

O familie de urși, pe Tranfăgărășan, cu ceva luni în urmă! Cereau mâncare? Atât de tare și-au schimbat comportamentul?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Unde era Țanțoșul Barna? Putea organiza o vânătoare, de necesitate, ceva trofeu, nu? Se văd deja rezultatele ”administrării” judicioase a faunei României?

August 18th

Clipul zilei: Cum au ratat strângerea mâinilor cei doi cancelari: german și austriac!!!

Florica Dura
preluare you tube.com

 Mai este nevoie de comentarii?

Ajutor 70.000 euro/fermier și pentru cei care au doar două vaci sau 50 de oi!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agro info

 
Noul Ghid al măsurii de sprijin instalare tineri fermieri, intervenția DR-30 din Planul Național Strategic 2023-2027, postat în consultare publică la 1 august 2023, prevede o excepție de la regula celor 24 de luni pentru micii fermieri, micii crescători de animale.

La capitolul 2 din Ghid, referitor la beneficiarii ajutorului de 70.000 euro/fermier, este introdusă o excepție de la ceea ce numim regula celor 24 de luni.

August 14th

Inundații dezastruoase în Norvegia cauzate de încălzirea globală

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Detalii în clipul preluat de pe you tube.com

August 11th

Grupare infracțională care opera în BN destructurată de DIICOT. Șase persoane reținute

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase - Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

August 9th

Război pentru păduri la Borșa! Sediul Poliției luat cu asalt de composesori!

Florica Dura
preluare you tube.com și vasile dale oficial

 Membri Composesoratului Borșa au luat cu asalt, ieri dimineață, 8 august, sediul Poliției din localitate sătui de disprețul cu care au fost tratați în ultimii 18 ani de autoritățile locale, care nici până la data aceasta nu au catadixit să pună în aplicare sentința judecătorească definitivă din 2005, prin care membrilor composesori li s-a recunoscut dreptul de proprietate asupra a 17.000 de hectare de pădure, dar și pentru că, față de ziua de luni, 7 august, polițiștii au ”uitat înțelegerea” făcută cu proprietarii privind mersul în teren pentru a asista la identificarea și

August 7th

Asistăm la a treia naționalizare? Ce vrea de fapt Statul Român?

Florica Dura
preluare you tube.com

 Punerea în posesie a celor de la Composesoratul Borșa cu o treime din cele 17 000 de hectare de pădure, după 18 ani de procese și o sentință definitivă și irevocabilă, programată inițial pentru 10 august și devansată pentru astăzi, 7 august, cam intempestiv, a scos în evidență strategia autorităților de a amâna și dacă se poate eluda necesara reparație pentru proprietari.

Tiberiu Boșutar agresat la Borșa! Punerea în posesie a membrilor din Composesoratul Borșa transformată în circ de uneltele grupurilor infracționale

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și vasile dale

 10 august s-a mutat în 7 august? Poporul i-a bătaie de la ”minerii” puși de autorități să provoace? Ce se încearcă la Borșa?
Lui Boșutar i-ar fi spart telefonul ca să nu mai filmeze, ar fi început acțiune de bruiere a transmiterii de date, semnale de telefon, internet pentru a izola grupul celor care caută aplicarea legii! Este un haos creat intenționat acolo pentru a deturna acțiunea și a băga în derizoriu proprietarii și proprietatea privată?!