Tiberiu Boșutar agresat la Borșa! Punerea în posesie a membrilor din Composesoratul Borșa transformată în circ de uneltele grupurilor infracționale

preluare you tube.com și vasile dale

 10 august s-a mutat în 7 august? Poporul i-a bătaie de la ”minerii” puși de autorități să provoace? Ce se încearcă la Borșa?
Lui Boșutar i-ar fi spart telefonul ca să nu mai filmeze, ar fi început acțiune de bruiere a transmiterii de date, semnale de telefon, internet pentru a izola grupul celor care caută aplicarea legii! Este un haos creat intenționat acolo pentru a deturna acțiunea și a băga în derizoriu proprietarii și proprietatea privată?!
Cozile de topor ale grupurilor infracționale de la Borșa, se pare că, au ordin să agreseze composesorii pentru a bloca într-o formă sau alta acțiunea de punere în posesie?
Jandarmeria apără hoții? Care-i scopul pentru care jandarmii sunt acolo? Să privească cum sunt agresați proprietarii?

 

Ce încearcă să facă autoritățile române la Borșa? Potrivit celor de la fața locului, în afara mobilizării a importante forțe de ordine, care privesc impasibile la ”înghiontirea” composesorilor și publicului susținător al acestora, la punerea în operă a provocărilor unor ”dispute” și spargerea telefonului performant, dotat cu cameră de filmare a activistului civic sucevean, Tiberiu Boșutar, cu care filma în direct evenimentul, transmiterea datelor și internetul sunt bruiate, ca să nu se știe ce-i acolo, este un haloimăs în care probabil doar unele autorități știu ce ”trebuie” să se întîmple! Poate să nu afle Europa cum Statul Român, pe o mână cu mafioții din Borșa încearcă să pună bețe în roate revenirii României în lumea civilizată? Sau altceva? Alt scenariu? Unde sunt instituțiile acestui stat? Ce fac? Apără infractorii?

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.