Archive - Oct 2021

Data

Octombrie 31st

Furăciunile ”băieților deștepți” de la Dealul Negru date în fapt de jurnaliștii bătuți la Panaci

Florica Dura

 Reportajul anchetă al jurnaliștilor de la Recorder, dat publicității zilele trecute a adus probe indubitabile privind motivul pentru care cei patru angajați ai Ocolului Silvic Dealul Negru, ajutați de încă cel puțin 16 haidamaci au avut porniri criminale la adresa jurnaliștilor însoțiți de ecoactivistul Tiberiu Boșutar, la mijlocul lunii septembrie. Tot din film rezultă că ceea ce bănuiam și am emis ca ipoteze de lucru în materialele noastre, privind scopul pentru care au fost snopiți în bătaie cei trei tineri este ADEVĂRAT!

Octombrie 27th

MAFIA LEMNULUI: Ce se ascunde în spatele atacurilor din Pădurile Bucovinei?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și recorder.ro

 detalii aicirecorder.ro/ce-se-ascunde-in-spatele-atacurilor-din-padurile-bucovinei/

La mijlocul lunii trecute, un incident extrem de grav petrecut într-o pădure din Bucovina a devenit subiect de breaking news pe televiziuni și a ajuns până în presa internațională. Un activist de mediu și doi jurnaliști care filmau un documentar despre tăierile ilegale de lemn au fost agresați de un grup de indivizi printre care se aflau și silvicultori ai Ocolului Silvic Dealu Negru.

Octombrie 26th

Bistrița: Concert extraordinar dedicat Regelui Mihai și împlinirii a 100 de ani de la nașterea sa

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Pentru noi, cei care nu am fost la concert, din diverse motive!

Ludovic Orban și-a anunțat demisia din grupul PNL

Florica Dura

Ludovic Orban şi-a anunţat marţi în plen retragerea din grupul deputaţilor PNL, decizia în acest sens fiind luată încă de săptămâna trecută.

”Am cerut cuvântul pentru a informa plenul că începând de astăzi m-am dezafiliat, m-am retras din grupul PNL şi îmi voi continua activitatea ca parlamentar neafiliat”, a spus Orban în plen.

El a arătat că motivul principal al deciziei este legat de obligaţia morală pe care o are faţă de cetăţenii care au avut încredere în el şi în PNL, aceea de a-şi respecta angajamentele din campania electorală.

Octombrie 24th

Clipul zilei: 20 de lei bând apă!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 fără comentarii

Octombrie 17th

Nereguli next level în pădurile de la Suceava, administrate de ocolul bistrițean Dealul Negru

Florica Dura


Descoperite după ce silvicanii au încercat să alunge jurnaliștii din pădurile în care fac legea, într-o încercare de intimidare prin aplicarea unei bătăi care merge înspre tentativă de omor, se pare, tăierile ilegale descoperite de specialiștii GF Suceava confirmă practic ”metoda” de a jefui pădurile, în dispreț total pentru proprietari!

Octombrie 14th

Clanul marelui alb: o anchetă Recorder despre rețeaua furturilor patronate de BOR

redactia@ziarul-bn.ro
preluare recorder.ro și you tube.com

 Biserica Ortodoxă este una dintre cele mai puternice și mai influente organizații din România. O instituție care, în contrast cu misiunea sa spirituală, și-a construit un adevărat imperiu financiar ale cărui mecanisme de funcționare rămân în mare parte necunoscute pentru muritorii de rând și pentru instituțiile de control ale statului.

Asta deși o parte considerabilă din banii Bisericii provin din fonduri publice: 1,3 miliarde de lei alocați numai pentru bisericile din București, de la Guvern și din bugetul Capitalei, în ultimii 13 ani, adică în mandatul Patriarhului Daniel.