Archive - Iun 2020

June 28th

ALERTĂ ZERO: ATAC fără precedent LA ADRESA PĂDURILOR, în Parlamentul României!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

 Modificări toxice la Codul Silvic au fost depuse vineri, iar luni și marți ar putea fi adoptate!, scrie pe pagina de face book, senatorul USR Mihai Goțiu!

”Amendamentul Schweighofer - Iohannis”, împotriva căruia zeci de mii de cetățeni au protestat, în mai 2015, a fost pus pe ordinea de zi pentru a fi adoptat săptămâna viitoare de Camera Deputaților! Amendamentul a fost preluat și e promovat acum de Federația Silva și de un deputat PSD. Și asta nu e tot: Ministerul Mediului vrea să elimine prevederea Anti-Mafia Pădurilor, adoptată de Senat luna trecută!

June 26th

Șieu: Roxana Pașc dă de pământ cu consilierii locali, care vor ședințe online plătite cu 500 de lei/10 minute! Preluare face book

Florica Dura

 ‼‼‼ ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI ȘIEU ‼‼‼
Despre cum functioneaza alianta asta venită din iad , PSD+ALDE+UDMR, la nivelul comunei noastre si anume în Consiliul Local Șieu

Nu stiu cati dintre dvs. sunteti la curent cu faptul că în perioada de pandemie ședințele de Consiliu Local s au ținut în format online , pentru a se respecta distanțarea socială și prevederile legale.

June 26th

USR Rodna sare în ajutorul sinistraților!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR comunicare

 
Mai multe drumuri distruse și case inundate în urma ploilor torențiale
din ultimele zile, 20 de persoane evacuate, dintre care 14 adulți și
șase copii. Locuitorii evacuați din calea apelor au necesitat cazare
temporară în alte locații. Valoarea pagubelor materiale este încă în
curs de evaluare. Acesta ar fi deocamdată bilanțul în urma
inundațiilor de marți, 23 iunie, din comuna Rodna.

Starea de responsabilitate (2)Politicul este o batjocură spunea părintele Platon de la Rusu Bârgăului. Zeci de mii de metri cubi tăiați din pădurile grănicerești!

Florica Dura

 ”Copiii noștri nu au un loc de muncă, decât unul cu traista în spate”! Spunea preotul Platon Ioan, de la Rusu Bârgăului, preot care s-a luptat cu mafiile din păduri prin instanțele bistrițene, pentru ca pădurile grănicerești să ajungă la adevărații proprietari: urmașiii grănicerilor! Și după 15 ani de judecăți, hoții invocă legi staliniste pentru a încetini procesul, ca între timp pădurarii în conivență cu politrucii de la Primăria Josenii Bârgăului, taie pădurile rusenilor! Că au bani cu care să plătească avocați scumpi, că au tăiat pădurile!

Starea de responsabilitate (1) Cine-i de vină?

Florica Dura

 Ceea ce au descoperit americanii în urmă cu ceva ani, anume că pădurile noastre sunt jefuite sistematic, era deja cunoscut, filmat și documentat de jurnaliști cu respect pentru oameni, proprietate și mediul de viață! Dar, lucrurile au mers mai departe, pentru că, politrucii trimiși în parlament și plătiți cu mii de euro pe lună din sudoarea poporului român, au vrut și mai mulți bani, iar acei bani i-au luat de la cine i-a dat: mafioții pădurilor și a celorlalte resurese. Între timp adevărații proprietari au făcut poteci pe la instanțele populate cu alți mafioți, cei din Justiție.

Cristina Iurișniți deputat USR: ASISTENȚA PSIHOPEDAGOGICĂ, PRIORITARĂ PENTRU SIGURANȚA ȘI IGIENA MORALĂ, PSIHO-EMOȚIONALĂ A COPIILOR NOȘTRI.

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

  
Legea care prevede mai mulți consilieri școlari în unitățile de învățământ preuniversitar a fost adoptată în Parlament
Asistența psihopedagogică, prioritară pentru siguranța și igiena morală, psiho-emoțională a copiilor noștri.
În învățământul românesc actual nevoia asistenței psihopedagogice este prioritară pentru siguranța și igiena morală, psiho-emotională a copiilor noștri.
Un consilier școlar nu poate asigura asistența psihopedagogică pentru 800 de elevi/ 400 de preșcolari cum prevede cadrul legal actual.

G4media.ro Localități din Bistrița Năsăud care își rad pădurile an de an, afectate cel mai grav de inundații / Doar din două comune au plecat sute de vagoane de lemne în primele luni din 2020

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media

 Localitățile din Bistrița Năsăud care își rad pădurile an de an sunt cele mai afectate de inundațiile din ultimele zile. Doar din două comune au plecat sute de vagoane de lemne în primele luni din 2020, titrează g4 media care preia publicația bistrițeană timponline.ro.

June 23rd

PNL BN în derută? Primarul Vasile Silași îi cere lui Ioan Turc să renunțe la candidatura pentru Primăria Bistriței!

Florica Dura

 Potrivit paginii administrate de jurnalistul bistrițean Alin Cordoș, probntv, primarul de Chiochiș, liberalul Vasile Silași, în finalul unui interviu de precampanie, îi cere elegant, actualului președinte al organizației județene a PNL BN, Ioan Turc, să renunțe la candidatura la Primăria Bistriței, unde nu are nici o șansă și, să lase locul unui candidat cu șanse reale, la fotoliul cu pricina.

June 22nd

Rise Project ne prezintă ”averea” lui Dragnea investită de Irina: Cadoul Irinei!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare rise project

 Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.

Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie.

În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

June 18th

Și păsările fac baie, nu-i așa?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Mai este nevoie de comentarii?