Starea de responsabilitate (2)Politicul este o batjocură spunea părintele Platon de la Rusu Bârgăului. Zeci de mii de metri cubi tăiați din pădurile grănicerești!

 ”Copiii noștri nu au un loc de muncă, decât unul cu traista în spate”! Spunea preotul Platon Ioan, de la Rusu Bârgăului, preot care s-a luptat cu mafiile din păduri prin instanțele bistrițene, pentru ca pădurile grănicerești să ajungă la adevărații proprietari: urmașiii grănicerilor! Și după 15 ani de judecăți, hoții invocă legi staliniste pentru a încetini procesul, ca între timp pădurarii în conivență cu politrucii de la Primăria Josenii Bârgăului, taie pădurile rusenilor! Că au bani cu care să plătească avocați scumpi, că au tăiat pădurile! De asta au bani, că altfel nu îi pot justifica! 

 

Ceea ce spunea părintele Platon, în urmă cu doi ani, în fața consilierilor locali din CL Josenii Bârgăului, este la fel de valabil și astăzi, dar doare mult mai tare, astăzi, când românii simt până la os, faptul că au fost furați și batjocoriți, obligați să plece în străini și să lucreze la negru sau oficial pentru câțiva euro! 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.