Archive - Aug 2020

Data

August 30th

Victorie pentru USR PLUS, PMP și PNL la BEJ BN, împotriva BEL Mărișelu

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 BEJ Bistrița-Năsăud repară onoarea celor trei candidați de la UAT Mărișelu: Dura Florica, USR PLUS, Benzar Ionela-Iuliana, PMP și Bogdan-Emil Nețan, PNL

Alba neagra cu procesele verbale ale BECC nr. 30 Mărișelu a luat sfârșit! Tribunalului BN i se cere retragerea celor două autoare a încălcărilor de LEGE; Aurica Almășan, președinte și Domnița Zăvoian, locțiitor

August 27th

Începe curățenia la UAT Mărișelu! Cine a plătit naveta la Bistrița, de patru ani, a primarului Petruț? Bugetul public? Consilierii care au ridicat mâna?

Florica Dura

 Primarul pesedist al comunei Mărișelu, Călin Horea Petruț este navetist. Zilnic navetează la Bistrița, unde locuiește cu soția și cei doi copii, folosind mașina primăriei și benzina din banii publici. Cine este de vină? Dacă domnii consilieri din CL Mărișelu îi aprobă banii de carburant și pentru întreținere a mașinii din dotare, cine poate face ceva? NU? Așa că, el profită, iar domiciliul din ferma zootehnică a tatălui său, de la Domnești, este doar pentru fraierii care l-au votat și îl mai votează! Să fie primit? Sau să plătească costurile?

Scandal electoral la Mărișelu! Grefiera șefă a secției Penale a Tribunalului Bistrița-Năsăud face și desface legea și amenință reprezentanții partidelor în BEL! Cerem Tribunalului retragerea acesteia pe motiv că dăunează imaginii instituției!

Florica Dura

 Șoc și groază la Biroul Electoral Local Mărișelu. În timp ce Biroul Electoral Județean redirecționează contestațiile celor trei șefi de filiale locale PNL, PMP și USR PLUS, referitoare la falsurile operate în circumscripția 30, Mărișelu, autoarea falsurilor, grefiera șefă de la secția Penală a Tribunalului Bistrița-Năsăud, Aurica Almășan terorizează reprezentanții PNL, PMP, USR Plus cu amenințări și întrebări, ca pe vremea închiziției. Șocați de comportamentul dictatorial al doamnei președinte, reprezentanții au cerut ajutorul celor care i-au recomandat pentru BEL.

USR Mărișelu relatează înșiruirea falsurilor de la BEL Mărișelu! Ca să fie primii pe buletinele de vot, pesediștii și uneltele lor au operat un șir de ilegalități, toate încadrate de Codul Penal! Avem procurori sau nu?

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR Mărișelu

 Trageri la sorți trucate la Mărișelu! Reprezentantul Alianței USR PLUS a contestat procedura și falsurile la Biroul Electoral Județean

August 26th

August 21st

Legea „Fără condamnați penal în școli” a fost promulgată

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 

De astăzi, persoanele condamnate penal nu mai pot fi cadre didactice. Proiectul USR, al cărui inițiator sunt, a fost promulgat de președintele Klaus Iohannis.

August 20th

Analfabeții din politică și analfabetismul de partid și de stat...

Florica Dura
preluare you tube.com

 Da, exact pe analfabetism mizează foștii și actualii guvernanți! Și pe analfabeții funcționali, cărora prea puțini sunt cei care le explică cum stă treaba cu democrația, alegerile și mai ales votul! VOTUL! Nu botul! Gura păcătosului adevăr grăiește, spune un proverb românesc, care, zilele acestea a devenit lege nescrisă. În acest context, la Iași, primarele Chirică dă cu limba română de pământ, așa cum se vede din clipul preluat, că doar este, încă, șeful unui oraș, considerat capitala culturală a României! NU?

August 15th

Cioloș, la Congresul de fuziune între USR și PLUS: "Trebuie să le dovedim oamenilor că ne pot da țara pe mână. Sunt mulți care probabil se întorc acum către PNL"

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Fostul premier Dacian Ciolos, fondator al PLUS, a afirmat sambata, in cadrul congresului in care se voteaza fuziunea cu USR, ca "testul" pentru noul partid va fi sa castige increderea electoratului care ar fi tentat sa voteze PNL pentru ca are experienta la guvernare.

Roxana Pașc, candidată la primăria comunei Șieu, din partea PNL, face educație electorală pe facebook, după ce a descoperit că mulți nu înțeleg mecanismele votului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare bex

 Un consilier local din Șieu care candidează la funcția de primar din partea PNL le-a atras atenția pe facebook celor care votează că există câteva fake-uri lansate prin viu grai legate de chestiuni tehnice ale votului. Roxana Pașc (PNL) atrage atenția că nu orice candidat din cursa pentru Primărie ajunge automat și consilier local și că un candidat nu are cum ceda, în alegeri pentru un singur tur, voturile primite unui alt candidat.

Oamenii Hunza trăiesc cu suta de ani. Departe de așa zisa civilizație aceștia se integrează în ritmurile naturii

redactia@ziarul-bn.ro
preluaare adevărul.ro

 Într-o vale din munţii Himalaya - Hunza - la 2.438 metri altitudine, în nordul Pakistanului, sunt câteva sate cu case sărăcăcioase, dar vesele şi colorate, în care trăiesc cei mai longevivi, cei mai sănătoşi şi cei mai fericiţi oameni de pe planetă. Cel puţin aşa este descris tribul Hunza.