Archive - Mar 2020

March 30th

DRAMATIC. UN ÎNTREG JUDEȚ RĂMÂNE FĂRĂ SPITALE! Domnilor Tătaru, Arafat, Orban, când începeți TESTAREA MEDICILOR? Întrebarea este adresată de senatorul USR Goțiu!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

 Cum de ați testat sute de parlamentari și primari fără simptome și fără contact direct (unii chiar de două ori!) și nu testați medicii din prima linie a luptei cu epidemia?

Un Plan Marshal făcut de Europa, pentru Europa!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Traian Băsescu face book

Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu somează Guvernul României să ceară bani CE pentru salvarea economiei românești, dar și pentru investiții, argumentele acestuia fiind data limită impusă de UE pentru finananțarea cererilor statelor membre, 31 dec 2020!

Vezi ce prevede Ordonanța Militară nr 4!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

 
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat au susţinut declarații de presă în care au fost anunțate noile prevederi ale Ordonanței nr. 4. ” Sunt măsuri dure, poate cele mai dure pe care le-a avut România în ultimii 30 de ani „, a spus ministrul Vela.

Iată ce cuprinde Ordonanța Militară nr. 4

March 28th

Virusul covid 19: marele agent al egalizării sociale, spunea Madonna într-un clip filmat în cadă, goală, înconjurată cu petale de trandafiri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare adevărul și you tube.com

 Madonna (61 de ani), supranumită „regina muzicii pop“, a vorbit despre coronavirus în timp ce se filma fiind în cadă, goală, mărturisind că este trist faptul că mor oameni, însă este minunat pentru că acest context ne-a făcut egali ţinând cont că se pot îmbolnăvi atât cei săraci, cât şi cei bogaţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Video viral cu o mamă din Israel revoltată: „Dacă nu ne ucide coronavi... Sfaturile ducilor de Sussex în contextul epidemiei de coronavirus: „Ex... VIDEO Bono, baladă-omagiu pentru victimele coronavirusului din Italia....

March 27th

… despre apocalipsele mari și mici. Cum s-a gripat creștinismul cu un virus chinezesc

redactia@ziarul-bn.ro
preluare alin fumurescu de pe blogul lui de om


… pentru că a fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti, o vreme în care oamenii încă se gândeau la moarte. La moartea lor, personală. A fost odată, ca niciodată, o vreme în care asta îi deosebea pe oameni de animale – cunoașterea faptului că vor muri. Iar ăsta era un gând care îi punea pe gânduri.

Bill Gates rupe tăcerea! Ce se află în spatele CORONAVIRUSULUI? Există un scop!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare capital.ro

 Avertismentul lui Bill Gates
Pentru a ajuta prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, Bill Gates a donat 100 de milioane de dolari.

„Eu cred cu tarie ca exista un scop spiritual in spatele unei situatii, indiferent ca noi o catalogam buna sau rea.

Vreau sa va impartasesc parerea mea despre ceea ce ne face cu adevarat acest CORONA/COVID-19.

March 26th

Copiii indigo.Teoria uluitoare a noii rase umane cu puteri paranormale

redactia@ziarul-bn.ro
preluare realitatea.net

 "Copiii indigo" au fost denumiți așa după culoarea aurei pe care o poartă, dar și pentru că această nouă rasă umană are idealuri mărețe pe planeta Pământ, spun promotorii teoriei esoterice.

Idealurile acestor copii sunt de ordin spiritual și doar cu ajutorul copiilor indigo lumea materialistă se poate schimba într-un în care valorile morale și spirituale sunt culmile spre care trebuie să viseze oricine.

Paul Goma- In Memoriam. Fragment din interviul făcut de Marilena Rotaru în 1996

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Mulțumim! 

March 25th

Paul Goma a murit din cauza infectării cu coronavirus

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro


Mariana Sipoș, biografa lui Paul Goma și confidenta disidentului în ultima parte a vieții, anunță într-un comunicat remis G4Media.ro că Paul Goma (84 de ani) a murit în noaptea din 24 spre 25 martie din cauza infecției cu coronavirus. Scriitorul era internat într-un spital parizian.

Comunicatul integral:

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo: China ascunde informaţii despre coronavirus

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a adus noi critici Chinei cu privire la felul în care a gestionat informaţiile privind noul coronavirus şi a acuzat Partidul Comunist că ascunde in continuare informaţii, scrie Mediafax.

Într-un interviu acordat postului de radio Washington Watch, Pompeo a repetat acuzaţiile anterioare conform cărora Beijingul întârzie intenţionat să împărtăşească informaţii despre virus cu restul lumii.

Potrivit secretarului de stat american, prin această atitudine, Partidul Comunist a pus în pericol oamenii din întreaga lume.