Archive - Noi 10, 2011

Mitropolitul Andrei Andreicuţ: Pentru a le trasmite tinerilor o convingere creştină, noi trebuie să avem o viaţă evlavioasă!

Florica Dura

 Invitat special la Dezbaterea  “Educaţia moral creştină în contextul şcolii româneşti contemporane. Generaţia tânără – încotro?”, organizată de ISJBN, Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, ÎPS Andrei Andreicuţ a concluzionat tranşant la finalul dezbaterii că, fără o viaţă religioasă asumată, toate conferinţele sînt în van.

Detalii în clipul ataşat.

 

Valul cel mai înalt - 27 de metri

preluare telegraph tv

Surferul american Garrett McNamara a stabilit un nou record mondial, reuşind să "domine" un val de peste 27 de metri pe coasta Portugaliei, potrivit tlegraphtv.

McNamara, 44 de ani, surfer profesionist din Hawaii, se înalţă pe valurile uriase pentru a încerca să afle, pentru Institutul Hidrografic Portughez, de ce valurile din Praia do Norte ating astfel de înălţimi.

OradeCluj: Va fi arestat primarul Sorin Apostu?

redactia@ziarul-bn.ro

 Primarul Clujului, Sorin Apostu, va fi prezentat astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel, cu propunere de arestare pentru 29 de zile. El este învinuit de luare de mită în formă continuată, informează www.oradecluj.ro