Archive - Mar 26, 2011

Londra: Încăierări între demonstranţi şi forţele de ordine într-un miting contra măsurilor de austeritate

preluare Russia Today

Incaierari violente intre manifestanti si fortele de ordine au izbucnit, sambata, la Londra, in timpul amplului mars de protest organizat de sindicatele britanice impotriva masurilor de austeritate impuse de guvern si la care participa zeci de mii de persoane, relateaza Russia Today.

Ruşii deştepţi: Dau ceasurile definitiv la ora de vară!

 

Rusii vor da ceasurile inainte la ora de vara in noaptea de sambata spre duminica permanent, in urma unui decret al presedintelui Dmitri Medvedev, relateaza Reuters. Potrivit acestuia, schimbarea orei de doua ori pe an dauneaza sanatatii, astfel ca in toamna Rusia nu va reveni la ora de iarna, scrie HotNews.ro

Earth Hour 2011

preluare you tube

De Buna Vestire a fost Hram la Mănăstirea Cormaia

Florica Dura

Vineri 25 martie, de Buna Vestire, localnicii de pe Valea Superioară a Someşului Mare au participat la Hramul Mănăstirii Cormaia. 

Deatalii în clipul ataşat.

Formaţia Duran Duran a lansat miercuri piesa Planeta Pământ din seria UNSTAGED

preluare you tube

Duran Duran interpretînd piesa "Planet Earth"  pe 23 martie în Los Angeles.

Regizat de David Lynch, UNSTAGED - este serie muzicală originală a celor de la Duran Duran în parteneriat cu American Express,  VEVO şi YouTube.

Duminică trecem la ora de vară

Ora de vară este ora legală adoptată de unele ţări sau teritorii pe timpul unei părţi a anului, cu începere la o dată din timpul primăverii şi până la o dată din timpul toamnei. Ora de vară este de obicei cu o oră înaintea orei oficiale standard, care este de multe ori numită, prin contrast cu ora de vară, ora de iarnă.

Cuv. Paisie Aghioritul: Oamenii nici nu înţeleg că trăim vremuri apocaliptice, că pecetluirea înaintează. Astăzi trăim în anii Apocalipsei...

preluare de pe lumeanevăzută

Cuviosul Paisie Aghioritul este unul dintre cei mai iubiţi părinţi care au vieţuit la Sfântul Munte Athos. A adormit în Domnul la 12 iulie 1994, fiind îngropat în incinta Mănăstirii "Sfântul Ioan Evanghelistul" din Suroti lângă Tesalonic, scrie Wikipedia.

Linistea care stapaneste ma nelinisteste. Se pregateste ceva. N-am inteles bine in ce ani traim, nici nu ne gandim ca vom muri. Nu stiu ce va fi, situatia este foarte grea. Soarta lumii sta in mainile unora, dar Dumnezeu inca franeaza. Anii sunt foarte grei. Este nevoie de o interventie dumnezeiasca.Si noi dormim in opinci.Situatia de azi poate fi infruntata numai duhovniceste, iar nu lumeste. Strig si eu, netrebnicul, de atatia ani! Situatia este infricosatoare, ciudata. Nerozia a intrecut limitele. A venit lepadarea si ramane ca acum sa vina fiul pierzarii (antihrist).