Archive - Mar 17, 2011

Armata japoneză bombardează cu apă reactorul supraîncălzit de la Fukushima, pentru a evita dezastrul nuclear

preluare Russia Today

Armata japoneză luptă pentru a recâştiga controlul asupra supraîncălzitelor reactoare de la centrala nucleară Fukushima, după ce acolo au avut loc o serie de explozii şi incendii, transmite Russia Today. Purtătorul de cuvânt al guvernului a declarat că răcirea reactorului 3 este o prioritate naţională, pentru că aici este cel mai mare pericol. Elicoptere militare deversează apă pentru a răci reactoarele şi a evita colapsul nuclear, transmite sursa citată.

Japonia crizei nucleare, contaminarea alimentelor

preluare you tube

 

Deatalii în film

Bancul zilei: Întîmplare pe aeroport!

Primim la redacţie

United Airlines anulase unul din zborurile zilei.
Funcţionara companiei, o blondină sexy, reprograma pasagerii la următoarele zboruri. Se formase coadă la ghişeul ei. Deodată apăru un tip elegant, îmbrîncindu-i pe cei dinaintea lui:
-Trebuie să iau zborul următor, urgent, spuse el cu tupeu!
Calmă, blonda răspunde:
- Domnul meu, sunt mulţi înaintea dvs.
Enervat, tipul ripostează:
- Dumneata ştii cine sunt eu?
Calmă, blonda ia microfonul şi se adresează publicului:

Japonia: Frica de radiaţii, noul duşman ascuns al japonezilor

preluare Russia Today

Următoarea problemă cu care se confruntă Japonia ar putea fi pierderea controlului la centrala nucleara Fukushima, după o creştere a nivelului de radiaţi, după mai multe eforturi de a stabiliza situaţia.

Autorităţile au acţionat cu ajutorul elicopterelor militare pentru a răci temperatura reactorului avariat, în timp ce peste o jumătate de milion de japonezi încearcă să fugă din zonele afectate deja ed radiaţii, transmite Russia Today.

Vin vremuri groaznice, dar să nu vă temeţi!

preluare you tube

 Părintele Iustin Pârvu, recomanda solidaritatea între oameni, în momentele grele, care vin...

Valeriu Anania - Publicistul

Florica Dura

Este titlul volumului pe care Editura Eikon îl lansează astăzi la orele 17.00, la Biblioteca Judeţeana Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa, cu ocazia inaugurării Galeriei din Hol.

Cartea"Valeriu Anania publicistul" este semnată de Beatrice Ştir, şi va fi prezentată de Vasile George Dâncu, directorul Editurii Eikon şi Oliv Mircea, directorul Bibliotecii Judeţene BN, şi de poetul Mircea Măluţ.