Archive - Mar 3, 2011

Conspiraţia tăcerii: Secretul flăcării violete

preluare you tube

Dr Emil Străinu dezbate împreună cu psihologul Teodor Vasile, la N24, Secretul Flăcării violete.

Ana Blandiana: "Imaginea mea literară a fost întunecată de zoaiele vieţii publice"

Poeta Ana Blandiana vorbeşte într-un interviu pentru România Liberă despre viaţa literară pre şi postdecembristă, despre „icoanele" literaturii române şi ale luptei anticomuniste, dar şi despre necesitatea înfiinţării unui muzeu al comunismului la Bucureşti. Aici poţi citi interviul.

Libia: Brega atacat din nou

preluare Al Jazeera English

Brega, unul dintre oraşele est libiene controlate de opoziţie a fost din nou ţinta unor atacuri.  Aproximativ 300 de oameni loiali lui Muammar Gaddafi au atacat ieri dimineaţă oraşul Brega, controlat de opoziţie, transmite Al Jazeera. Un bombardier airforce a făcut înconjurul oraşului, şi a lansat rachete. Din fericire nimeni nu a murit, transmite sursa citată. 

Turist în Maramureş: Dealul Poprad, stîncăriile Tighierului şi... ce-a mai rămas din castelul Alexiu Pocol

Temperaturi de -4 grade in Baia Mare, dimineata la ora 6, maxima zilei fiind prognozata la 4 grade Celsius, cer variabil, noros in prima parte a zilei. La ora 8 am trecut pe la locurile in prealabil stabilite pentru a-mi imbarca ortacii de tura si am pornit catre Valea Borcutului, un cartier vestic stravechi al Baii Mari, scrie Lucian  petru Goja pe emaramures.ro. Citeşte aici continuarea articolului.

Unde a greşit omul?

Primim la redacţie

 Şeful Indian "Doi Vulturi" a fost întrebat de un birocrat alb din guvernul USA :
"Ai observant omul alb de mai bine de 90 de ani. Ai văzut războaiele sale, avansurile tehnologice pe care le-a făcut. Ai văzut progresul său şi daunele făcute de el".
Şeful a aprobat din cap cele auzite. Birocratul a continuat:
"Avînd în vedere toate aceste evenimente, ce părere ai, unde crezi că a greşit omul alb?".
Şeful s-a uitat fix la birocrat şi a răspuns:

Analgezice naturale: Frunze de varză, ulei de ienupăr şi flori de soc

Primim la redacţie

 Masajul cu o loţiune din oţet de mere şi din apă de trandafir are un efect calmant asupra nevralgiilor faciale. Pentru fiecare masaj se amestecă cele două ingrediente în cantităţi egale.

În cazul nevralgiei de trigemen, durerea se extinde pe toată faţa, o parte din pielea capului până în creştet. Compresele cu frunze de varză, aplicate pe locul dureros, reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de a combate durerile faciale.

Părintele Iustin Pârvu: Creştinii şi revoluţiile

preluare you tube

 De o sută de ani nu mai există nici un partid naţionalist real!