Archive - Mar 22, 2011

Libia: Explozii şi bombardamente

 Explozii şi focuri de armă au fost auzite în Tripoli, noaptea trecută, în timp ce forţele internaţionale de coaliţie au continuat să bombardeze Libia. Guvernul ţării spune mai departe că victimele din rândul civililor au apărut în urma unei a treia zi de lovituri aeriene aliate, transmite RT America

Avram Iancu a fost răzbunat de hackerii români RNS

preluare you tube

 BLOGUL lui CSIBI BARNA a FOST SPART de "ROMANIAN NATIONAL SECURITY" , AVRAM IANCU A FOST RAZBUNAT si PUS UNDE-I ESTE LOCUL, INTRATI PE BLOG SA VEDETI !!!
http://csibibarna.blogspot.com/

Hackerii romani RNS au mai atacat siteurile si TV maghiare ca raspuns la insulta nationala adusa Romaniei romanilor de catre extremistul maghiar Csibi Barna care adus un sacrilegiu eroului national roman AVRAM IANCU, informează utilizatorul vladtzepesh de pe you tube.

Pokerul sport oficial

Primim la redacţie

În data de 21.03.2011 preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport si Tineret a emis Ordinul 732/21.03.2011 prin care se recunoaşte oficial practicarea în România a ramurii de sport „Poker”, potrivit  comunicatului remis presei de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Bistriţa-Năsăud.


 

 

Nostradamus: Rusia va ataca România

preluare Stiri.Rol.ro

In cazul in care conflictul din Libia va lua amploare si data fiind pozitia Rusiei, care nu este deloc de acord cu interventia armata a fortelor aliate, tara noastra ar fi prinsa la mijloc intre marile puteri ale lumii.

Pescarii japonezii revin pe mare

preluare Al Jazeera English

Cei care trăiesc de-a lungul coastelor Japoniei se bazează în mare parte pe industria de pescuit, pentru a -şi cîştiga traiul.. În ciuda devastărilor recente cauzate de cutremur şi tsunami, oamenii sînt determinaţi să îşi recontruiască vieţile, transmite Al Jazeera.

Scrisoare din Japonia

preluare http://www.humanitysteam.ro

 Acest emoţionant mesaj, care putea fi trimis de oriunde din Japonia, a fost postat pe site-ul www.hmanitysteam.ro, site înfiinţat de oameni care cred în solidaritate umană şi iubirea de aproapele. L-am preluat cu drag şi cu recunoştinţă. Dumnezeu să ajute Japonia!

Bună iubita mea familie şi dragi prieteni,

 

În primul rând vreau să vă mulţumesc foarte mult pentru îngrijorarea voastra pentru mine. Sunt foarte emoţionată. De asemenea doresc să-mi cer scuze că vă trimit un mesaj general, adresat tuturor, dar pentru moment, pare să fie cea mai buna cale pentru ca mesajul meu să ajungă la voi.