Archive - 2023

December 30th

Efectele reportajului Recorder: Noua baricadă, după 34 de ani. De ce a fost demis omul care i s-a împotrivit "eroului" Ciolacu

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Cazul pretinsului erou revoluționar Ciolacu ne pune în fața unei situații simbolice pentru istoria noastră recentă: un profesor de istorie fără apartenență politică, al cărui tată a fost ucis la Revoluție, îl înfruntă chiar din interiorul Guvernului pe premierul României care susține, cu argumente fragile, că a avut un rol determinant în prăbușirea regimului comunist.

December 28th

Se pregătește spălarea ”revoluționarului” Ciolacu? Falsul revoluționar de Buzău l-a dat afară pe Dodu, cel care a demonstrat cu probe că actele premierului sunt falsificate?!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Iulian Dodu din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru revoluționari. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Mihai Dodu este cel a cerut analiza cererii premierului de a fi declarat luptător cu rol determinant la Revoluția din decembrie 1989, iar o comisie specială din cadrul secretariatului a constatat că Marcel Ciolacu nu îndeplinește condițiile pentru a primi certificat de revoluționar.

December 27th

Ciolacu este erou sau doar impostor? Aceasta este întrebarea pusă de RECORDER! Cu probe!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare recorder.ro

 Actualul premier al României are un certificat de revoluționar încă din 1992, pe când era mic afacerist la Buzău și student al controversatei Universități Ecologice. Că să obțină acest prim brevet, vânat de mulți oportuniști ai tranziției, a depus un dosar cu declarații olografe despre participarea sa la Revoluție, precum și alte dovezi pe care le-a considerat relevante. Le publicăm integral, în premieră, și le analizăm în acest articol.

December 11th

Cum este să ajungi coleg, tu academicianul titular, cu un tocător de păduri care și-a luat bac-ul, la Maieru, cu plicul de șpagă?!

Florica Dura

 Sau cum a devenit CNADCU, ținta unui potențial trafic de influență? Politrucii bistrițeni i-au pus gând rău academicianului Dorel Banabic, vicepreședinte la CNADCU? Va primi profesorul univ. dr. titlul sau îl va refuza?

November 30th

Urmașii grănicerilor imperiali de la Rusu Bârgăului dau clase Gărzii Forestiere CLUJ! Dispoziția de re-naționalizare a fost suspendată de Tribunalul Bistrița-Năsăud!

Florica Dura

 În 20 septembrie, 2023, cu de la sine putere, șeful GF CLUJ ”dispunea discreționar” NAȚIONALIZAREA a peste 2000 de hectare de pădure privată, indiviză, aparținând fostei comunități grănicerești, Rusu Bârgăului, una dintre cele 44 foste comunități de avere, statuate ca fiind proprietare, prin sentințe chezaro crăiești, încă de pe vremea lui Iosif al II-lea, moștenitorul Mariei Therezia, pe tronul imperial al Habsburgilor!

November 29th

Centura Becleanului este funcțională!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 Administrația orașului Beclean a transmis un comunicat de presă prin care informează că, Centura ocolitoare a orașului de pe Someșul Mare este funcțională. Detalii în comunicatul primit la redacție:

COMUNICAT DE PRESĂ

Rusenii au câștigat împotriva Gărzii Forestiere CLUJ! Istrate Ștețco bun de plată?! Dosar penal?

Florica Dura

 Rusenii au câștigat încă o dată împotriva butoanelor din instituțiile statului, care s-au opus aproape 20 de ani retrocedării pădurilor grănicerești, moștenite de familiile sătenilor din RUSU BÂRGĂULUI!

Astăzi, 29 noiembrie, 2023, samavolnica și abuziva măsură a NAȚIONALIZĂRII pentru a III-a oară a pădurilor grănicerești, de la Rusu Bârgăului, făcută abuziv și prin rea credință de către șeful Gărzii Forestiere Cluj, inginerul Istrate Ștețco, a fost suspendată de către Tribunalul Bistrița-Năsăud. 

November 26th

Ciclonul ”Federico„ a făcut ravagii în localitățile riverane Mării Negre!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și protv

 Detalii în clip

November 25th

Două femei cu inimă mare au reușit să ridice un spital pentru copii! Politrucii care au falimentat România ce au făcut în afară să fure?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Incredibil, dar adevărat! SE POATE! Felicitări și mulțumiri! Doamne ajută!

9 etaje de spital cu 55 de milioane de euro adunați din donații! Urmează un campus spitalicesc! SE POATE!

November 17th

Social democrația de fițe și haremuri de fe tițe! Sau despre privilegii în țara românilor telespectatori nefericiți!

redactia@ziarul-bn.ro

 Scenete care mai de care mai ”hazlii” se pun pe tapet în diverse locuri din țărișoară, în vreme ce românul de rând este aproape cocoșat de facturile la lemne, la gaze, la mâncarea tot mai scumpă și, tot mai proastă.