Archive - Feb 2017

Data

Februarie 27th

București: Proteste, Ziua 27 - Operațiunea Steagul UE!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 5000 de oameni au protestat aseară în piața Victoriei din București, în fața Guvernului. Protestatarii au scandat lozinci împotriva guvernului Grindeanu și în favoarea Uniunii Europene. După modelul drapelul României, operațiunea care a avut loc duminica trecută, participanții la miting au alcătuit steagul UE. Detalii în clipul atașat.

Mihai Șora: Rezist! Forța noastră este solidaritatea noastră!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Detalii în clipul atașat

Februarie 23rd

Atenție la statul de drept! A fost mesajul repetat de zeci de ori de Hoyt Yee pentru Guvernul Grindeanu!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Adjunctul asistentului pentru afaceri europene si euroasiatice al secretarului de stat al SUA, Hoyt Yee, a declarat marti seara, la o intalnire cu cativa jurnalisti, ca Statele Unite urmaresc cu atentie situatia statului de drept in Romania dupa incercarea guvernului de a slabi legislatia penala prin ordonanta de urgenta. Oficialul american a mai declarat ca apreciaza faptul ca, la scurt timp dupa proteste, prim-ministrul s-a distantat de initiativa, de schimbarile la Codul Penal care au fost cauza protestelor.

Februarie 18th

Februarie 17th

Mike Pence vicepreședintele SUA: Rugați-vă pentru țara noastră! Un discurs inimaginabil la conducătorii României!?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Oare România va avea, cîndva, un lider de calibrul lui Mike Pence, care să fie atît de atașat de credința sa întru Isus Hristos?

Februarie 13th

București: Operațiunea Tricolorul!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube si tvr

 Aseară, în București, peste 60 000 de persoane au alcătuit steagul național, în Piața Victoriei la mitingul de protest împotriva OUG 13. Protestele au continuat și în alte orașe mari din România, Cluj 15000, Sibiu 10000,Timișoara 10000, Iași 5000 de persoane au ieșit din case peun frig de minus 8 grade pentru a susține Bucureștiul.

Februarie 9th

Borșenii a făcut plîngere la DNA pentru Dragnea și miniștrii din cabinetul Grindeanu. Aceștia sînt acuzați de atentat împotriva unei colectivități, abuz în serviciu deosebit de grav și favorizarea făptuitorului!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nostra silva

Denunțul făcut la DNA de Mihai Polițeanu, avînd ca subiect moșirea peste noapte a OUG 13,nu este singurul dosar pe această temă, aflat în atenția societății civile în acest moment grav pentru România. Composesoratul Borșa, în numele căruia au semnat plîngerea penală toți cei 19 membri ai Consiliului Director al acestei organizații, a trimis pe 3 februarie, 2017, la DNA  București, următorul dosar, în care executivul în exercițiu și președintele PSD Liviu Dragnea sînt acuzați de ABUZ ÎN SERVICIU CU CONSECINȚE DEOSEBIT DE GRAVE! Nota red.

 

Februarie 6th

București - România: Revoluția conștiințelor aprinde lumina peste țară. De la momentul decembrie 89 la momentul februarie 2017 oamenii s-au schimbat profund! Acum, schimbă țara!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

România uimește Lumea! 

Protestul împotriva OUG 13 s-a transformat într-un uriaș moment de trezire națională, care ar trebui să pună țara pe un făgaș ascendent de toleranță și dezvoltare economică. Mai sînt pericole, hidra comunistoidă pîndește în întuneric așteptînd un moment de slîbiciune al STRĂZII.

Ocrotește Doamne Poporul Român, și ajută-l să evolueze în continuare. Doamne Ajută!

Februarie 5th

București: 180 000 de manifestanți au cerut abrogarea OUG 13!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 După ce premiereul Sorin Grindeanu a anunțat aseară, după orele 20.30 că OUG 13 va fi abrogată astăzi, numărul protestatarilor din Piața Victoriei a crescut în loc să scadă, așa cum  credeau guvernanții.

Astăzi, duminică, 5 februarie, se anunță cel mai mare protest de după Decembrie 1989.

Clipul zilei: Democrație!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Fără comentarii.