Archive - Sep 2017

Data

September 26th

September 22nd

Istoria care nu se învață la școală! Dumitru Șomlea, veteranul de război a murit la 103 ani. Nu s-a dat la televizor...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube și pressone.ro

 Singura publicație din RO care a acordat spațiu editorial unui veteran de război, Dumitru Șomlea, înmormîntat zilele trecute în cimitirul din satul său natal este www.pressone.ro. Respect lor și lui Mihai Zmenta, fotograf care l-a descoperit și filmat în urmă cu doi ani, abandonat în patul de suferință! Respect!

September 15th

Ara Malikian interpretînd Ciocîrlia în stil propriu! Citiți interviul acordat de artistul libanez în promovarea concertului său din noiembrie

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube și HotNews.ro


Violonistul Ara Malikian se intoarce in Romania dupa show-ul sold-out de la Bucuresti, de anul trecut. Acelasi caracter exploziv si salbatic, alt turneu -o noua fantezie. Subiectul ramane neschimbat: adoratia viorii. Profetul ei e virtuoz, fanatic, si odata urcat pe scena, performeaza in transa indusa de el insusi.

September 14th

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul de pesedistul Mirel Palada

preluare romaniacurata.ro și b1tv


Senatorul Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul și cu picioarele de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, în pauza unei emisiuni de televiziune la B1TV.

Reacția Nadiei Ciurlin din momentul în care senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de Mirel Palada!

preluare romaniacurata.ro și b1tv

 

Clipul atașat arată fără echivoc reacția șoc a realizatoarei emisiuni Talk B1, pe durata pauzei publicitare cînd Mirel Palada l-a agresat pe vicepreședintele Senatului României senatorul Mihai Goțiu, invitat în studioul de televiziune.
Senatorul Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul și cu picioarele de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada, în pauza unei emisiuni de televiziune la B1TV. 

 

September 13th

Pressone: Document declasificat după 27 de ani: în iunie 1990, Armata i-a hrănit şi îmbrăcat pe minerii care au "restabilit ordinea" în Bucureşti

redactia@ziarul-bn.ro
preluare pressone.ro



Un document pe care Ministerul Apărării Naționale (MApN) l-a declasificat luna trecută arată că, din dispoziţia Guvernului, Armata i-a hrănit şi echipat pe minerii implicaţi în evenimentele din 13-15 iunie 1990.

September 9th

Interpretare superbă a celebrei piese Nothing compares 2 U la Vocea României! Ștefan Știucă!

redactia@ziarul-bn.ro

 Evoluție surprinzătoare a bucureșteanului Ștefan Știucă la Vocea României, vineri seara!

Spiridușul Mano a lăsat fără cuvinte antrenorii de la Vocea României!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Mano Raduly Botond - In my defense, fără comentarii!

Ana Munteanu în noul sezon Vocea României la protv, surpriză de proporții pentru antrenori!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Surpriză pentru jurații de la Vocea României! O elevă de numai 16 ani a reuțit să-i uimească pe antrenori. Ana Munteanu!

September 6th

Andrei Marga: Mulțumirea cu puțin și statul pe loc

preluare cotidianul.ro


Unii au vrut cu toată ființa o lume diferită și au creat America. Unii și-au scos energic țara din ruină și au dat Germania postbelică. Unii au dorit inflexibil să conteze, iar China a căpătat pondere mondială. Unii au aspirat la libertate și prosperitate și le au, Polonia dând tonul. Unii vor să iasă din rutina „corectitudinii politice“ a epocii și vor ieși.