Borșenii a făcut plîngere la DNA pentru Dragnea și miniștrii din cabinetul Grindeanu. Aceștia sînt acuzați de atentat împotriva unei colectivități, abuz în serviciu deosebit de grav și favorizarea făptuitorului!

preluare nostra silva

Denunțul făcut la DNA de Mihai Polițeanu, avînd ca subiect moșirea peste noapte a OUG 13,nu este singurul dosar pe această temă, aflat în atenția societății civile în acest moment grav pentru România. Composesoratul Borșa, în numele căruia au semnat plîngerea penală toți cei 19 membri ai Consiliului Director al acestei organizații, a trimis pe 3 februarie, 2017, la DNA  București, următorul dosar, în care executivul în exercițiu și președintele PSD Liviu Dragnea sînt acuzați de ABUZ ÎN SERVICIU CU CONSECINȚE DEOSEBIT DE GRAVE! Nota red.

 

preluare www.nostrasilva.ro

 OUG 13/2017: ATENTAT CONTRA UNEI COLECTIVITĂŢI. COMPOSESORATUL BORŞA SESIZEAZĂ DNA CU PRIVIRE LA GUVERNUL GRINDEANUOUG 13/2017: ATENTAT CONTRA UNEI COLECTIVITĂŢI. COMPOSESORATUL BORŞA SESIZEAZĂ DNA CU PRIVIRE LA GUVERNUL GRINDEANU
COMPOSESORATUL BORŞA A DEPUS O PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA MEMBRILOR GUVERNULUI GRINDEANU ŞI A LUI LIVIU DRAGNEA, PREŞEDINTELE PSD

PREJUDICIUL ESTE DE 426.106.170 EURO

ATENTAT CONTRA UNEI COLECTIVITĂŢI (ART. 402 COD PENAL), ABUZ ÎN SERVICIU CU CONSECINŢE DEOSEBIT DE GRAVE (ART. 297 SI ART. 309 COD PENAL), FAVORIZAREA FĂPTUITORULUI (ART. 269 COD PENAL)

ART. 402 COD PENAL: DETENŢIUNE PE VIAŢĂ SAU CU ÎNCHISOARE DE LA 15 LA 25 DE ANI. Continuare aici

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.