Archive - Oct 6, 2011

Premiul Nobel pentru Literatură în 2011 a fost cîştigat de suedezul Tomas Tranströmer

redactia@ziarul-bn.ro

Academia din Stockholm a anuntat joi că Premiul Nobel pentru Literaturî în anul 2011 a fost cîştigat de suedezul Tomas Tranströmer, "deoarece, prin intermediul imaginilor sale condensate, translucide, ne înlesneste accesul proaspăt la realitate". Anul trecut, distincţia i-a revenit sciitorului peruan Mario Vargas Llosa.

Bob Dylan favorit pentru Nobel

preluare you tube

 "Blowin in the Wind" un superb cîntec pe minunate versuri, marca Bob Dylan. Nota red.


Bob Dylan este marele favorit al caselor de pariuri pentru premiul Nobel pentru literatura, care va fi decernat joi, potrivit uneia dintre principalele case de pariuri din Marea Britanie, unde bookmaker-ii sunt o veritabila institutie, relateza AFP, citat de  HotNews.ro

Steve Jobs, co-fondator şi preşedinte al consiliului de administraţie al Apple a murit la 55 de ani

redactia@ziarul-bn.ro
preluare EuroNews

 Steve Jobs, co-fondator şi preşedinte al consiliului de administraţie al Apple a murit la vârsta de 56 ani, titrează EuroNews."Suntem profund îndureraţi să vă anunţăm că Steve Jobs a decedat. Strălucirea lui Steve, pasiunea şi energia sa au reprezentat sursa a nenumărate inovaţii care îmbogăţesc şi îmbunătăţesc vieţile noastre. Lumea este incomensurabil mai bună datorită lui Steve", se arată în comunicatul Apple, de pe pagina de internet a companiei.

România promovată de Prinţul Charles: Un sălbatic ţinut numit Carpathia!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Charlie Ottley vede altfel ţara noastră şi mă bucur că o poate face, mai ales că o şi promovează. Ajutat de Prinţul Charles, care, mai în glumă mai în serios, se recomandă a fi urmaşul lui Dracula, realizatorul englez va face mult mai mult pentru România decît au făcut toate guvernările postdecembriste! În cîteva zile filmul complet va fi difuzat pe Discovery ! Mulţumim!