Archive - Aug 30, 2011

Libia: Tripoli fără Gaddafi

preluare Russia Today

 Membrii familiei colonelului Gaddafi au fugit din Libia în ţara vecină, Algeria. Acest lucru vine după ce rebelii susţin că l-au ucis pe fiul cel mai mic colonelului., transmite Russia Today. Deocamdată capitala libiană se confruntă cu o criză gravă de hrană şi apă.

Uraganul Irene a trecut în Canada după ce a omorît cel puţin 38 de oameni în SUA

preluare you tube

Uraganul Irene a ajuns luni in Canada, dupa ce a trecut prin SUA si a provocat moartea a 38 de persoane si a provocat pagube de pana la 7 miliarde de dolari, inundatiile afectand in special statul Vermont, aflat la granita cu Canada, relateaza AFP, citat  de HotNews.ro

"Vom avea nevoie de timp pentru a ne reveni dupa o furtuna de asemenea amploare", a declarat preseditele Barack Obama. "Resimtim efectele in numeroase tari, in special in New England si Vermont", a precizat el.

Începe ‘’COLIBIŢA BIKE-FEST’’ ediţia a II-a

Primim la redacţie

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, Clubul Sportiv XRT Bistrita, Primaria Bistrita-Bargaului, organizeaza in perioada 2 - 4 septembrie 2011 FESTIVALUL NATIONAL DE CICLISM MONTAN ‘’COLIBITA BIKE-FEST’’ editia a II-a, la urmatoarele categorii: TRIAL, DIRT–JUMP, XC MARATON, DUAL–SLALOM, potrivit comunicatului remis presei de organizatori.
Deschiderea festiva va avea loc vineri, 02.09.2011, ora 14:00.
Inscrierile se vor face vineri, 02.09.2011, incepand cu orele 14 :15

Bernice Chitiul a primit distinctia, "Margareta Pâslaru" la Festivalul Mamaia 2011

Primim la redacţie

 Cu ocazia celei de-a 41-a editii a Festivalului de muzica usoara românească "Mamaia" 2011, organizat de Consiliul Judetean Constanta, care s-a desfasurat la Teatrului de Vara Soveja in perioada 25-28 august, Bernice Chitiul din Bistrita a primit inalta distinctia, "Margareta Paslaru" in valoare de 1000 de dolari, pentru „originalitate interpretativă., informează Biroul de presă al tinerei artiste.