Archive - Iul 2022

Data

July 31st

România plagiată are șanse”să îngroape” România educată? Ep. I

Florica Dura

 România plagiată are șanse”să îngroape” România educată? Ep. I
Ministrul Câmpeanu a primit ”ordin” să îngroape școlile românești și să distrugă astfel ce a mai rămas corect prin universități pentru a transforma România într-o ”parodie plagiată” ? Toate acestea pentru a salva un general devenit premier, despre care, de luni de zile presa internă și externă scrie că este suspect de a fi plagiat, ba a și fost dovedit că a copiat, fără să citeze sursele, potrivit jurnalistei Emilia Șercan, un număr de 142 de pagini?

July 29th

Pisoiul iubitor de surfing din Hawaii face ravagii pe internet!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Clipul în care pisoiul hawaiian apare făcând surf a adunat aproape 9 milioane de vizualizări. După șapte luni de la postare.

July 24th

Premierul maghiar a făcut declarații anti UE și anti SUA la Școala de vară de la Tușnad, România!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare b1 tv

 Victor Orban premierul Ungariei a făcut declarații putiniste la Școala de vară de la Tușnad. El a subliniat faptul că, dacă Trump și Angela Merkel ar fost la comandă politică, războiul din Ucraina nu ar fi avut loc. Detalii despre afirmațiile cel puțin belicoase și explicit împotriva României ale liderului de la Budapesta în clipul preluat de pe you tube.com

Cine apără România? Cu cine mergem la război? Ep. II

Florica Dura

 Concluzia amară din finalul episodului anterior este că, americanul de rând, soldat NATO sau francezul or belgianul nu au de ce și nici cum să apere o Românie din care bărbații apți de război au fost nevoiți să plece din cauza corupției, a nefuncționării statului de drept și a arivismului unei clase politice care nu se mai satură de furat?

Analiză demolatoare pentru Klaus Iohannis făcută de prestigiosul think-tank Oxford Analytica: ”Președintele erodează democrația / Întoarcerea lui Iohannis către armată și serviciile de informații ridică îngrijorări cu privire la viitorul democrației”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Prestigiosul think-tank britanic Oxford Analytica, unul dintre cele mai influente la nivel global, a realizat o analiză extrem de critică la adresa președintelui Klaus Iohannis. Intitulată ”Președintele erodează democrația pluralistă din România”, analiza arată că Iohannis se bazează tot mai mult pe serviciile de informații pentru a-și menține puterea. Analiza OXAN mai arată că influența lui Iohannis în regiune este scăzută, în timp ce popularitatea internă e în cădere liberă.

July 17th

Cine apără România? Cu cine mergem la război? Ep.I

Florica Dura

 Recent, președintele României K.W.Iohannis, președinte pe care l-am votat, în două rânduri de alegeri, fiecare având câte două tururi, a catadixit să țină o conferință de presă, probabil, ”amorsat” fiind de tot mai desele atacuri din publicațiile românești și nu numai, privind scurgerea ”draftului” cu cele 10 legi ale siguranței naționale, moșite de cei de la SRI, și de ceva subalterni din administrația de la Cotroceni, dacă este să ne luăm după informațiile de la SIE.

July 13th

Guvernarea incompetentă PSD-PNL a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează

redactia@ziarul-bn.ro

Guvernarea incompetentă PNL-PSD a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează: A3 Transilvania între Cluj și Zalău, un tronson de 42 km de peste 400 de milioane de euro.
Principalul constructor de autostrăzi din România a oprit lucrările și a părăsit șantierul după ce Guvernul nu a venit cu nicio soluție pentru creșterea prețurilor materialelor de construcție.
Imaginile dezolante, cu șantierul înghețat în vârf de sezon de lucrări, vorbesc de la sine despre dimensiunea eșecului PSD-PNL, informează canalul USR de pe you tube.com

July 12th

Cum a fost primit Novak Djokovic, acasă, la Belgrad, după câștigarea recentului titlu: Nole, Nole!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și ziare.com

Novak Djokovic a fost întâmpinat de mii de fani, fiind primit ca un erou la întoarcerea acasă, după ce a câștigat ultimul său titlu de la Wimbledon.

Djokovic l-a învins în patru seturi pe controversatul star australian Nick Kyrgios și a obținut al patrulea său titlu consecutiv la Wimbledon, al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră..

Djokovic s-a întors în Serbia natală și a fost lăsat să salute mii de fani care l- au aclamat de la balconul Primăriei din Belgrad.

July 11th

Caravana Fondurilor Europene la Bistrița

Florica Dura


Europarlamentarul USR ,Vlad Botoș, a susținut o informare privind posibilitățile de accesare a fondurilor europene din bugetul mutianual al UE, sâmbătă, 9 iunie, la Palatul Culturii din Bistrița. Prezenți la discuții au fost mai mulți membri și simpatizanți ai USR, doritori de a afla informații de la sursă, dar și câțiva consultanți în domeniu.