Archive - Aug 24, 2010

Rihanna: Russian roulette

preluare you tube

Miss Univers 2010 este din Mexic!

preluare you tube

 Jimena Navarrete a fost încoronată drept cea mai frumoasă femeie din lume, la finala concursului Miss Univers din Las Vegas, SUA.

Update: Bistriţa-Năsăud: Doi fraţi din Harghita, autorii spargerilor din Lechinţa

Florica Dura

Azi noapte, Primăria Lechinţa a fost spartă de hoţi. Potrivit unor surse din Poliţia BN, este foarte posibil ca spărgătorii să facă parte din gruparea care a spart în ultima lună de zile, sediile primărilor, Monor, Şieuţ, Mărişelu, Galaţii Bistriţei, Nimigea, şi pe urmele cărora judiciariştii se aflau deja, de ceva  vreme.

Azi noapte, hoţii au avut ghinion şi unui dintre ei a fost prins de un agent de la Postul de Poliţie Lechinţa, după o încăierare care s-a lăsat cu rănirea atît a hoţului cît şi a poliţistului. 

Serie neagră

IPP solicită stoparea unei afaceri de 30 de milioane de euro: Cardul de identitate electronic "de care România nu are nevoie". Introducerea noului document este amînata încă din 2006, din cauza efotului financiar consistent

Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicita Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) sa retraga proiectul de Ordonanta a Guvernului privind privind introducerea cartii de identitate electronica, afacere care ar putea presupune o cheltuiala "inutila" de cel putin 30 de milioane de euro, scrie HotNews.ro