Archive - 2022

December 8th

Doi lei pentru educație! Învățământul românesc subfinanțat în 2023, spune USR BN

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 Bugetul Ministerului Educației pentru anul 2023 va fi de 32,5 miliarde de lei, potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru anul viitor. Astfel, raportat la Produsul Intern Brut, procentul care revine Ministerului Educației este de 2,1%, fiind cea mai mică alocare raportată la PIB din istoria recentă, rezultă din comunicatul USR BN, dat remis redacției.

În documentul citat se spune că, procentul primit de Ministerul Educației este în contrast cu toate declarațiile publice pe subiectul Educației și despre cât de important este acest domeniu.

December 6th

USR pregătește o lege privind casa verde independentă energetic

Florica Dura
preluare you tube.com

 Taxa pe soare nu este necesară! Este o mare prostie, poate provenită din proasta traducere a Directivei sau poate nu,spune Cristian Ghinea!

Prosumatorii vor mânca din tainul băieților deștepți?!

Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziariștii.ro

 Trebuie să recunoaștem! Partidul naționalist-extremist AUR reprezintă un succes extraordinar înregistrat în România de forțele anti-românești și anti-europene din Răsăritul Europei în acțiunea de destabilizare a vieții politice românești și de compromitere a unor valori și atitudini civice fundamentale pentru prosperitatea națiunii române.

December 4th

Lecția de patriotism a lui Puya! Super!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Suntem aici de milenii/nu ne mai vindeți tâmpenii...Cine este terorist?

Este, de departe, una dintre lecțiile de patriotism, la care, politrucii ar trebui să mediteze...profund!

Mulțumim Puya!

December 1st

Drapelul României flutură pe Ineul Rodnei! La 2279 m, vântul a făcut ca temperatura resimțită să se apropie de -15 grade

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Doi salvamontiști rodneni s-au încumetat să urce azi, 1 Decembrie, 2022, de ziua României, pe Vârful Ineu pentru a cinsti Tricolorul, România și Românii! Mulțumim oameni buni și curajoși!

La mulți ani, România! La mulți ani pentru toți românii!

November 29th

Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer au inventat o nouă metodă de furat lemnul României: Metoda cioturilor!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare rise project

 Puțini bușteni sunt la fel când ajung la poarta fabricii. Pleacă din pădure cu o lungime, dar sunt scurtați, din pix, la întreprinderea care-i transformă în cherestea.

Dar cioturile contează. Diferențele dispar din acte. La un singur buștean, poate fi doar o eroare. Când sunt sute de mii, devine o afacere.

Să-i spunem „metoda cioturilor”.

Este și una dintre cauzele majore care au făcut ca jumătate din lemnul tăiat din pădurile noastre să dispară din evidențele oficiale.

Cum promova Larionesei județul BN tocând pădurile sănătoase din Parcul Național Munții Rodnei: O anchetă Agent Green preluată de protv

redactia@ziarul-bn.ro
preluare știrile protv

 Cum tocau firmele lui Larionesei pădurile din Parcul Național Munții Rodnei, în urmă cu trei ani. Reportaj  al știrilor protv cu imagini flagrante furnizate de Agent Green. Acesta este omul care tocmai a fost votat de 27 dintre cei 31 de consilieri județeni: cetățean de onoare, pentru merite deosebite în promovarea județului. Acesta este unul dintre merite: tocarea pădurilor!

November 28th

Cetățeanul de ”oroare” Larionesei și faptele lui de ”vitejie”. Partea a II-a Urmează ”Crucea Transilvană”?

Florica Dura

 ”Cetățeanul” Larionesei și ”realizările sale” nemaipomenite din județul Bistrița-Năsăud... Ar trebui să i se dea și Crucea Transilvană?


Aproape 31 de consilierii județeni din CJ BN, au votat fără nici-o reținere un personaj trimis în judecată de către DNA: Traian Larionesei un personal extrem de toxic atât pentru economia județului cât și pentru imoralitatea și perversitatea de care dă dovadă ?

November 24th

Președintele Composesoratului Borșa, Matei Mihali, băgat în spital după ce a fost bătut de un borșean

Florica Dura
preluare vasile dale

 Potrivit jurnalistului Vasile Dale, Maramureș, ieri seară un incident nefericit a avut loc în localitatea Borșa. Matei Mihali a fost bătut de un localnic și a ajuns la UPU. Detalii informative și video de pe site-ul jurnalistului maramureșan, mai jos și link de legătură la toată informația de la această oră. Nota noastră.