Archive - 2017

December 19th

CINE SI DE CE STRIVESTE JUSTITIA!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nasul.tv

 Dezbatere pe tema comunicatului Ministerului Public privind Dosarul Revoluției din 1989 în studioul Nașul TV. Invitații lui Cătălin Bădițoiu în studioul Nașul TV sunt jurnaliștii Nicoleta Savin și Mihai Pâlșu și. Doru Mărieș președintele Asociației 21 Decembrie 1989.

Detalii incredibile în clipul atașat

De ce autorii loviturii de stat din 1989 strivesc justiția și forțează restaurația

redactia@ziarul-bn.ro
preluare 360 news.ro


Până la comunicatul de astăzi al Ministerului public despre noile probe din dosarul Revoluției nu înțelegeam corect ofensiva anti-justiție din România. Datele prezentate de procurorul militar Marian Lazăr așează totul într-o altă lumină.

Parchetul General, dezvăluiri-BOMBĂ din Dosarul Revoluției! Gașca condusă de Iliescu a încercat să-l ASASINEZE de trei ori pe Ceaușescu!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

 Noi probe în dosarul Revoluției: au existat trei tentative de asasinare a soților Ceaușescu. Procurorul militar Marian Lazăr a anunțat, luni, că s-a avansat substanțial în dosarul Revoluției. Anchetatorii au identificat sursa zgomotului din timpul ultimului discurs al dictatorului Nicolae Ceaușescu, dar și faptul că s-au distrus probe în legătură cu organizarea Revoluției.Comunicatul Ministerului Public:

December 17th

December 13th

December 6th

In Memoriam Regele Mihai I de România

redactia@ziarul-bn.ro
preluare digi24

 Trupul neînsuflețit al regelui Mihai I va fi adus în țară pe data de 13 decembrie iar pe data de 16 decembrie va fi înhumat la Curtea de Argeș. Catafalcul va fi depus în holul castelului Peleș pentru două zile, apoi la Palatul Regal din București. Românii își pot lua rămas bun de la regele lor în cele două locații amintite. Guvernul va declara trei zile de doliu național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie. Pentru înhumarea rămășițelor pămîntești ale celui care a fost ultimul rege ortodox din lume, Guvernul României va organiza funeralii naționale.

December 5th

Regele Mihai a murit

redactia@ziarul-bn.ro
preluare adevarul.ro

Regele Mihai a murit. Ultimul monarh din ţările Europei de Est s-a stins din viaţă marţi, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani, după o lungă suferinţă. Regele fusese diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi cu leucemie cronică.

November 28th

Departamentul de Stat american: Îndemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept și pun în pericol lupta împotriva corupției

redactia@ziarul-bn.ro
preluare romaniacurata.ro

 

Departamentul de Stat al SUA a dat publicității pe site-ul său, următorul comunicat, informează portalul www.romaniacurata.ro

Sînge pentru un loc de parcare! Incidentul s-a petrecut lîngă Primăria Bistrița!

Florica Dura


Doi bărbaţi din Bistriţa s-au luat la omor pentru un loc de parcare în centrul orașului, în apropiere de Primărie. 

Unul dintre ei, taximetrist, a ajuns la spital după ce a primit în cap o lovitură cu o cheie de schimbat roți, de la un tînăr care avea parcată mașina pe locul acestuia din fața casei. După ce l-a lovit pe taximetrist tînărul a fugit de la locul întîmplării, petrecută imediat lîngă Primăria Bistrița, pe strada Ghe. Șincai.

November 20th

Curtea de Apel Cluj a mai dat o lecție de justiție corectă, în motivarea respingerii revizuirii cerută de președintele CJ BN Radu Moldovan, privind sentința prin care UCGN a cîștigat Spitalul de pe Independenței!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

 Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a pierdut procesul de revizuire a sentinţei pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul în care instituţia condusă de Radu Moldovan a fost dată în judecată de Uniunea Comunelor Grănicereşti Năsăudene din cauza anulării ilegale a unei dispoziţii semnată în 2012 de preşedintele CJ BN prin care s-a dispus restituirea imobilelor de pe Bulevardul Independenţei din Bistriţa în care funcţionează secţia de ORL a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud.