Luna albastră de Revelion!

A doua lună plină apărută în aceeaşi lună calendaristică se numeşte Luna Albastră. În acest an, aceasta se manifestă în faza ei maximă pe 31 decembrie 2009 ora 21:14 (ora Bucureştiului). Cu această ocazie, avem de-a face şi cu o eclipsă parţială de lună.
La prima vedere, evenimentele care au apărut în preajma unui astfel de eveniment ne pot da fiori pe şira spinării. Cine doreşte senzaţii tari despre acest fenomen găseşte pe internet articole nenumărate.
 Eu prefer să observ partea plină a paharului.
Care este atmosfera acestui moment? Planetele din Capricorn ne invită la a o analiză sinceră a propriilor reacţii şi acţiuni. Pe de altă parte, Luna în Rac ne ajută să conştientizăm ceea ce ne dorim cu adevarat.
Ce vrei să faci cu viaţa ta, este întrebarea la care trebuie să raspundem la acest sfîrşit de an.
Posibile evenimente pentru fiecare Ascendent
ASCENDENTUL IN BERBEC: In aceste momente pot aparea evenimente interesante in doua domenii: camin (casa si familie), dar si cariera. Poate nu o sa mai ai chef ca alta data sa pleci la drum pentru a sarbatori noul an undeva departe de casa. Este posibil sa auzi o veste despre o persoana de sex feminin din familie. De asemenea, este bine sa verifici daca instalatiile de apa din casa sunt intr-o stare buna. Nu exagera cu bautura de Revelion!
ASCENDENTUL IN TAUR: In aceste momente, este posibil ca rude apropiate de sex feminin sa te contacteze sau chiar sa te viziteze. De Revelion poti calatori, dar cel mult in aceeasi localitate sau intr-o localitate apropiata fata de casa ta. Este de preferat sa nu conduci vreo masina, mai bine roaga pe altcineva sa joace rolul soferului. Tot in aceasta perioada, poti primi o propunere de a semna un contract. Incearca sa amani semnarea acestui act pana pe 16 ianuarie 2010. Daca iti poti permite, cel mai bun moment de a semna este dupa 10 martie 2010. Comunica cat mai mult!
ASCENDENTUL IN GEMENI: Poti avea noutati in plan financiar, dar si noi propuneri de colaborare care sa-ti rotunjeasca veniturile in perioada urmatoare. De asemenea, te poti trezi cu o suma de bani venita pe neasteptate. Planetele aflate in casa a VIII-a te pot avantaja in perioada urmatoare in orice tratament medical care are legatura cu sistemul osos, dintii si pielea.
ASCENDENTUL IN RAC: Este marele tau moment, deoarece se va deschide un nou capitol in viata ta. O relatie se poate incheia acum dar, la fel de bine, se poate dezvolta intr-un mod fericit. Acest moment te va ajuta sa gandesti mult mai clar la ceea ce-ti doresti cu adevarat, mai ales in relatiile parteneriale. Priveste in inima ta si vei gasi calea!
ASCENDENTUL IN LEU: Nu este exclus ca in acest moment sa afli un secret care ti-a fost ascuns o perioada destul de lunga. Este la fel de posibil sa vizitezi la spital o persoana de sex feminin. Chiar si tu poti sa ai o perioada de recuperare dupa o interventie chirurgicala sau un tratament.
ASCENDENTUL IN FECIOARA: Poti avea vesti de la un prieten sau el iti va solicita ajutorul. Dupa acest moment vei sti mai exact cum sa relationezi cu acesta.
ASCENDENTUL IN BALANTA: In preajma acestui moment, poti avea vesti interesante despre posibilitatea de a-ti dezvolta cariera intr-un mod deosebit. Ai incredere!
ASCENDENTUL IN SCORPION: Este foarte posibil ca sfarsitul de an sa te gaseasca departe de casa. De asemenea, este posibil sa primesti vesti interesante si neasteptate de la rudele apropiate. Nu inchide telefonul de Revelion!
ASCENDENTUL IN SAGETATOR: Poti avea vesti despre bani, dar si o relatie de afaceri poate lua sfarsit. Noul an te va pune in situatia de a-ti reorganiza situatia financiara. Incearca sa te odihnesti si sa mananci sanatos in aceasta perioada. Vei primi vesti despre o persoana cunoscuta care este spitalizata si vei dori sa-i faci o vizita sau chiar tu sa-ti faci un control medical.
ASCENDENTUL IN CAPRICORN: Vei avea o revelatie privind o relatie de parteneriat. Indiferent de tipul relatiei, schimbarea este benefica, chiar daca o relatie nefericita se poate termina acum.
ASCENDENTUL IN VARSATOR: Este posibil sa apara o problema de sanatate, dar chiar si sa ai sansa de a gasi tratamentul potrivit. Puterea de regenerare este la maxim! Poti afla ca un coleg de la serviciu si-a dat demisia. Nu e nici o problema, noul an iti va aduce un coleg nou de la care poti invata multe lucruri interesante. Fii comunicativ si deschis la noi relatii profesionale!
ASCENDENTUL IN PESTI: Romantismul este la cote maxime! Sansa de a gasi dragostea viatii tale sau de a trai momentele noului an impreuna cu el (sau ea) este mare. Traieste din plin aceste momente, dar nu exagera cu bautura! Nu de alta, dar este posibil sa vorbeasca gura fara tine si nu este tocmai momentul potrivit.
Fiti curajosi, sinceri si deschisi noului an!
Sursa:astrele.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.