Fiscul scoate la vanzare cojoacele si gecile de piele ale datornicilor.Cuibul visurilor", anul VI. Două miliarde de la CJ pentru număratul maşinilor din judeţ. Alături de poporul polonez

 Bistriţeanul: Fiscul scoate la vanzare cojoacele si gecile de piele ale datornicilor
Bistritenii care au datorii catre finantele publice s-au ales cu sechestru pe bunuri. Chiar daca nu au avut in proprietate case sau masini, unii au ramas si fara imbracaminte, fiscul confiscandu-le haine de piele sau de blana si chiar cojoace. Toate acestea au fost scoase la licitatie pentru recuperarea datoriilor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala ofera spre vanzare tot felul de produse, sechestrate de la datornicii bistriteni catre finantele publice.

In judetul Bistrita-Nasaud, lista cu obiectele scoase la vanzare e alcatuita in majoritate din masini si utilaje, insa exista si situatii in care au fost scoase la licitatie chiar si obiecte de imbracaminte sau apartamente, case si terenuri. Asa se face ca bistritenii care vor sa achizitioneze geci de piele sau cojoace de dama au acum posibilitatea sa le cumpere la preturi mai mici.

Amatorii de chilipiruri pot gasi in aceasta luna si masini second-hand la preturi atractive: cele mai ieftine masini sunt un Daewoo Matiz la 6.636 lei, un autoturism Chevrolet, la 8.754 lei, iar cea mai scumpa un Mercedes Benz cu pretul de pornire de 25.282 lei. Mai multe detalii aici

Mesagerul:Cuibul visurilor", anul XV

Publicaţia editată de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud şi Consiliul Local Maieru a ajuns în al XV-lea an la optzeci şi nouă de apariţii, sub directoratul cărturarului Sever Ursa, redactor-şef - scriitorul Icu Crăciun, corpul redacţional cuprinzându-i pe redactorii: Viluţ Cărbune, Ilie Hoza, Macavei Al. Macavei, Mircea Prahase, Alexandru Raţiu, dr. Lazăr Ureche şi Liviu Ursa. La mulţi ani!

Amănunte puteţi citi aici

Ciynews : Două miliarde de la CJ pentru număratul maşinilor în judeţ
Consiliul Judetean investeste din plin in infrastructura judetului. DJ 173 A, drumul care face legatura intre localitatile Bistrita Bargaului si localitatea Mita (drumul de la Colibita) si reabilitarea DJ 151 (care face legatura cu judetul Mures) sunt cele mai importante investitii demarate de Consiliul Judetean).

 

Pentru a avea succes deplin in lucrarile ce le desfasoara, institutia organizeaza o licitatie publica prin care doreste sa afle numarul exact al masinilor ce purced pe arterele judetului. Detalii aici

BistriţaOnline: Alături de poporul polonez. Un bistriţean s-a hotărât să-i îndemne pe concitadini la un act simbolic, prin care să-şi arate solidaritatea faţă de poporul polonez. Pictorul Dan Dumitraşcu Herdan a ieşit pe Gheorghe Şincai, în faţa sediului PNŢCD BN, cu o pancardă, câteva lumânări, flori şi cu speranţă că va reuşi să-i implice pe trecători într-o acţiune simbolică prin care să fim alături de Polonia. Atât eu, dar şi alţi bistriţeni aflaţi în trecere am oprit şi am aprins o lumânare. Aşa că am stat de vorbă şi cu iniţiatorul acţiunii, care mi-a mărturisit că-i pare rău că nu a putut organiza o manifestare mai serioasă. ste vorba de durere şi suferinţă, însă există şi excepţii.

Amănunte puteţi citi aici

 Foto: Consiliul Judeţean în şedinţă: ziarul-bn.ro

Comentarii

mar interesa cojoace si haine de piele

buna ziua ma numesc moldovan crystyan si mar interesa anuntuyl dumneavoastra sunt foarte interesat de asta va rog insistent sa ma conctactati la numerele de tel 0743407557 sau 0756868862 cu stima sa traiti

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.