De 27 de ani trăieşte în pădure, în munţi, ca un pustnic, fără să se îngrijoreze de ziua de mîine

preluare you tube

Povestea incredibilă a omului care trăieşte singur în mijlocul naturii, a fost filmată de reporterii somestv, şi preluată de pe you tube.

Bătrînul singuratic, cunoscut ca domnul Racu, iubeşte poezia lui Topîrceanu şi nu se teme lupi, urşi, frig şi nici de moarte, despre care are o părere formată, tot din poezia lui Topîrceanu, iar în ce priveşte posteritatea, crede că se va descurca şi singură!

 

 

Comentarii

Impresionant

pur si simplu nu mi- venit sa cred...am auzit de clipul acesta de la profesorul meu , dar nu prea i-am dat importanta pana cand l-am gasit...!!! Acest OM ma pune pe ganduri, si sunt sigur ca avem mult mai multe de invatat de la el ... pe parcursul clipului am prins o oarecum admiratie pentru omul acesta si m-a convins ca SE POATE...!!! din partea mea numai RESPECT !

multumesc

n-am mai intalnit de mult atata modestie si smerenie la un om. Daca toti batranii nostri ar fi pe jumatatea lui cu siguranta societatea de astazi ar arata altfel. Se poate trai si cu fasole si fructe fara sa te vinzi pe 2 paini si sa te imbulzesti ca vita pe la moaste desi tot anul stau acolo. M-a facut sa-mi fie rusine de mandria si zbuciumurile desarte care uneori pun stapanire pe mine.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.