Valea Bârgăului are centru de permanenţă medicală. Liviu Rusu colindat la Castelul din Arcalia, Moş Craciun le-a adus micilor artişti de la Corneliu Baba o clădire nou nouţă! Confiscările de brazi continuă. Încă 62! Bistriţa vrea să fie “Capitala Verde"

www.mesagerul.ro

 Şi Valea Bârgăului are centru de permanenţă medicală

 

 

A treia zonă din judeţul Bistriţa-Năsăud, care poate beneficia din nou de servicii medicale asigurate 24 din 24 de ore prin rotaţie de medicii de familie, este Valea Bârgăului, prin centrul de permanenţă medicală inaugurat ieri la Josenii Bârgăului, în noua clădire de lângă sediul poliţiei, care adăposteşte cabinetele şi farmacia, acesta fiind al treilea centru după cele deschise la Năsăud şi Teaca. Centrul de permanenţă medicală de la Joseni a fost inaugurat în prezenţa primarului Tudorel Ciotmonda şi a prefectului Cristian Florian care s-a implicat inclusiv în dotarea logistică, a subprefectului Cătălin Păun, a preşedintelui-director general al CJAS Vilhelm Szekely, a directorului DSP Anca Andriţoiu, a directorului Ambulanţei, dr. Annabela Muzsi, şi a personalului care va deservi centrul.

Foto: Mesagerul de BN

www.citynews.ro

Liviu Rusu colindat la Castelul din Arcalia 

 Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Mihai Rusu, a primit grupurile de colindători în spaţiile generoase ale Castelului din Arcalia, unde la fel ca şi anul trecut colindătorii au interpretat colinde şi cântece tradiţionale.

Alături de preşedintele CJ s-a aflat directorul Centrului Judeţean pentru Cultură, Florin Vasile Şomlea, consilierii personali ai preşedintelui şi o parte dintre angajaţii CJ.

www.bistriteanul.ro

Moş Craciun le-a adus micilor artişti de la Corneliu Baba o clădire nou nouţă!

Receptiile de scoli reabilitate se tin lant la Bistrita! Dupa receptia unui corp de cladire de la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita, astazi a fost randul Liceului de Arte Plastice "Corneliu Baba".
“O lucrare impecabila” a fost caracterizarea pe care primarul Ovidiu Cretu a facut-o la receptia corpului de cladire reabilitat de la Liceul de Arte Plastice “Corneliu Baba” din Bistrita.

www.timponline.ro

Confiscările de brazi continuă. Încă 62!

Poliţiştii şi jandarmii continuă acţiunile de prevenire a tăierii, transportului şi comercializării ilegale a pomilor de Crăciun.

Publicat în 21 decembrie, 2011 cu Nici un comentariu
Miercuri, între localităţile Orhei şi Jelna, poliţiştii l-au depistat în trafic pe conducătorul auto C. George de 45 ani din Lechinţa care transporta cu un autoturism 46 pomi de Crăciun fără a respecta normele legale.

www.bistritaonline.ro

Primăria Bistriţa vrea titlul “Capitala verde a României”
 

Primăria municipiului Bistriţa s-a înscris în Concursul Naţional “Capitala verde a României ”, un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB – Tuborg România), în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.