UPDATE:Bomba vine...pe televizor! Şocant! Initium este folosit în România din 2007!

Update: 24. 02.2010, ora 11.17. Iată ce publicam încă din 3 februarie, despre otrăvirea poporului român!

 Suna halucinant! Şocant! Am aflat-o chiar din gura ministrului Agriculturii Mihail Dumitru! Cam cu întîrziere, dar mai bine mai tîrziu decît niciodată! Ne otrăveau încă din 2007!

Potrivit spuselor oficialului, România a testat încă din 2007 produsul extrem de controversat şi numit INITIUM! Firmele de cercetare de la Vidra, Braşov şi Valea Călugărească au folosit fungicidul în tratamentul plantelor. Tot din stirea, care m-a făcut să mă crucesc, am aflat că, atît legumele cît şi fructele tratate cu acest produs, despre care se spune că este cancerigen, au fost folosite. În alimentaţie! Adică au fost mîncate de români, care au fost cobai fărăr să ştie! Se pare! Cel puţin asta se înţelege din ceea ce spune ministrul Agriculturii!

Va invit să parcurgeţi cu atenţie ştirea...

Comentarii

subiect

Se pare ca \"lumea de jos\" este pe post de cobai! Era si normal ca tarile dezvoltate sa refuze aceste testari, iar romanii cu bratele deschise sa intampine acest fungicid , iar firma producatoare sa traiasca din vanzarile lui. Se pare ca s-a uitat de agr

Nu e socant.......

2012 se mediatizeaza puternic in timp ce politicienii tac referitor la acest subiect! E posibila interpretarea ca de fapt ignora o prostie mediatica.
Insa daca vizualizam filmele destul de scumpe pe acesta tema, si presa care subliniaza aceasta ...apoi punem cresterea alarmanta a populatiei in balanta, economic se urmareste o scadere a cheltuielilor cu sanatatea, plus dorinta de putere a catorva (de care se va ocupa in curand cineva pe masura lor), .....toate acestea dau o perceptie putin diferita asupra atitudinii lor: stiu, testeaza, si in 2012.......?

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.