Update: Teo Trandafir a cîştigat alegerile. Ea intrat în politică pe mîna PDL


Teo Trandafir este candidatul PDL la Colegiul 19, este informaţia de ultimă oră, confirmată şi de vedeta tv la B1TV. Ea va candida la alegerile parlamentare pentru Colegiul 19 din Bucureşti, împotriva fostei şefe a Loteriei Naţionale, Liliana Ghervasiuc Minca, susţinută de PSD-PC-PNL

Alegerile parţiale pentru un loc de deputat în Colegiul 19 al Capitalei vor avea loc pe 25 aprilie, după ce acest mandat a fost vacantat prin demisia deputatei PC Daniela Popa.

Update: 26 aprilie, ora 11 şi 18 minute

Candidatul PDL Teodora Trandafir a cîştigat alegerile pentru un mandat de deputat în Colegiul 19, obţinînd 8.154 de voturi, reprezentând 54,03% , potrivit rezultatelor numărătorii paralele a democrat-liberalilor şi anunţate de viceprimarul PDL al Capitalei Mircea Raicu.
 

Comentarii

erepublik

Vino si tu in Erepublik, cel mai popular simulator social. Lupta organizat alaturi de ceilalti cetateni si ajuta-ne sa redevenim cea mai mare putere mondiala! Poti sa muncesti zilnic, sa-ti faci un ziar, sa-ti deschizi o firma sau candidezi pentru o functie in congres sau chiar pentru presedintie si nu te costa nimic. Acces aici http://www.erepublik.com/ro/referrer/Surubu .

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.