Update : Agenţii economici sînt invitaţi la Prefectura BN

 

 Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a invitat agenţii economici din judeţ, astăzi, 9 martie 2010, pentru o informare privind facilităţile de care ar putea beneficia, în cazul în care vor dori să creeze locuri de muncă, potrivit unui comunicat remis presei. Cu această ocazie, reprezentanţii firmelor care activează pe teritoriul judeţului BN, prezenţi la reuniunea de informare, sînt invitaţi să îşi facă publice problemele cu care se confruntă în această perioadă de criză, reiese din materialul citat.

 Update : 10 martie ora 9.50.

Agenţii economici prezenţi la întîlnirea organizată de Instituţia Prefectului, au pus pe tapet două probleme care le dau de furcă : infrastructura rutieră dezastruoasă din judeţ şi din ţară şi facilităţile privind exportul. Aceste probleme, au făcut de altfel subiectul discuţiilor reprezentanţilor firmelor din judeţ, cu Prefectura BN, cel puţin  în ultimii 10 ani, cam de fiecare dată cînd a venit vorba, ce ar trebui să facă guvernanţii pentru ca lucrurile să meargă mai bine!

Comentarii

erepublik

Vino si tu in Erepublik, cel mai popular simulator social. Lupta organizat alaturi de ceilalti cetateni si ajuta-ne sa redevenim cea mai mare putere mondiala! Poti sa muncesti zilnic, sa-ti faci un ziar, sa-ti deschizi o firma sau candidezi pentru o functie in congres sau chiar pentru presedintie si nu te costa nimic. Acces aici http://www.erepublik.com/ro/referrer/Surubu .

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.