Un camion înzăpezit în Pasul Rotunda a fost deblocat de jandarmii montani din Rodna

 

 Duminică dimineaţa, în jurul orei 10,30, în timp ce jandarmii se aflau într-o misiune de patrulare, în Pasul Rotunda, au descoperit doi bărbaţi din Rodna, îngheţaţi de frig, şi care se chinuiau să pornească un camion înzăpezit, după ce petrecuseră aproape 14 ore încercînd să găsească o soluţie pentru a ajunge în trecătoare, a declarat pentru ziarul-bn.ro, Ioan Rus, şeful Postului de Jandarmi Montani din Rodna.
Cei doi bărbaţi, au ajuns la Podul Bistriţei, sîmbătă seara, venind dinspre Rădăuţi. După doar ciţiva zeci de metri de urcuş, spre Pasul Rotunda, ei au abandonat remorca, şi, au continuat să urce doar cu camionul. La mai puţin de 1 kilometru de trecătoare, camionul a derapat şi s-a împotmolit în nămeţi. Rebegiţi de frig, fără motorină şi nedormiţi, aşa i-a găsit pe rodnenii, Lup Avramescu de 47 de ani şi Florin Boldiş, 20 de ani, duminică dimineaţa, patrula jandarmilor montani, formată din plt. adj. Ioan Rus şi sergenţii majori, Iosif Bindiu şi Victor Forogău. „Împreună cu lucrătorii Ocolului Silvic din Rodna, jandarmii montani au intervenit pentru scoaterea autoutilitarei din zona în care rămase înzăpezită. Totodată celor două persoane li s-a acordat hrană şi apă, după care şi-au putut continua în siguranţă drumul spre casă”, se spune în comunicatul remis presei de Jandarmeria BN.

Comentarii

Filtre de Apa

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.